Az indukciós főzőlap miben jobb a kerámia főzőlapnál? Miért érdemes ezt választani? Valamilyen előnye van a főzésnél?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 21:15
11/11 anonim válasza:
Igaz amit írtok,DE!
Az indukciósnál végig áram fogyasztás van a főzés végéig,viszont a kerámialapnál 75% készültségnél kikapcsolom,a maradék hő és egy fedő megoldja a többit.Tehát ki is egyenlítődött a fogyasztás.A keremámia hőleadása sokkal egyenletesebb.
Nem vennék indukciósat,öcséméknél többször használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!