Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van gyereked összejönnél olyannal akinek még nincs? Ha nem akkor miért nem?
Ha nem ragaszkodik a sajáthoz akkor igen. De én már nem szeretnék többet, úgyhogy ebböl sajnos nem engednék.
Illetve kérdés hogy elfogadná-e az enyémet.
Számomra ez lenne az ideális, bár nem zárkózom el a gyermekes apukáktól sem..
Mindkettőnek megvannak az előnyei/hátrányai...
Ha csak egy randit nézünk, gyermektelennel általában könnyebb összehozni, viszont ha bármi közbejön, egy gyermekes apuka talán jobban megérti azt.
Én ezt így tapasztaltam.
Csak ha "kényszer",mert jobb mint a másik.
Inkabb egy szingli mint egy elvált abban az esetben ha a szinglivel jobb lenni mégha nem is kell neki a gyerek nem elfogadó.
Nem a gyereknek keresek pasit hanem magamnak.
Az elvált apákkal kapcsolatosan nekem előítéleteim vannak. Nem helyes, tudom...
Úgy gondolom, egy átlagos magyar anya alapvetően nem szívesen szívatja meg magát jó alaposan egy válással = egyedülálló anyasággal, mert az esetek többségében az egy nagyon kemény élethelyzet. Ahhoz nyomós okok kellenek, hogy inkább ezt válassza, mint együtt maradjon a gyereke(i) apjával. Ha nem ő kezdeményezi a válást, akkor apa lép le, mert képbe került egy másik nő vagy csak nem jött be neki a családosdi. Szerintem egyik sem vet túl jó fényt az elvált apára...
Természetesen vannak kivételek, és egy gyerektelen szingli sem feltétlenül problémamentes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!