Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal aki nem vonz?

Figyelt kérdés
Régóta nincs barátnőm, és egyik kolleganőm feltűnően nyomul rám. Egyszerűen nulla szinten vonz :( Konkrétan idegesít. Azért lehet kell adni egy esélyt az ilyennek?
2023. ápr. 18. 13:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Mégis miért adnál?
2023. ápr. 18. 13:24
 2/19 anonim ***** válasza:
54%

A pasik gyakorta jönnek össze olyanokkal kizárolag szexkapcsolatra amugy meg a háta közepére se kéne.

Ritka egy vagy a sok közül aki gondolkodik ezen

2023. ápr. 18. 13:24
 3/19 anonim ***** válasza:
47%
Párkapcsolatra nem, de ha régóta nem voltam nővel, azt is megdugnám, aki legalább nem taszít.
2023. ápr. 18. 13:26
 4/19 A kérdező kommentje:
Azért adnék neki esélyt ,mert lehet, hogy ha kapna esélyt és elhívnám randira, akkor tök másképp viselkedne?! Meg mert nekem sincs régóta senkim.
2023. ápr. 18. 13:27
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
2023. ápr. 18. 13:28
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Na, és akkor egyesek csodálkoznak, ha rühelljük a férfiak egy viszonylagf vaskos rétegét. Kiváltképp a sikertelen szerencsétleneket, akik folyton még mondják is, hogy milyen csodálatosak belsőre. Aztán elhív randira, és még az is lehet, hogy nem is tetszel neki valójában, csak puncihiánya van, ezért teszi a fejét.
2023. ápr. 18. 13:34
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
Régebben volt, hogy adtam esélyt olyan pasiknak, akik nagyon rendesek voltak meg jófejek, de nem vonzottak. Aztán rájöttem, hogy csak az időmet rabolom ezzel (meg az övét is), mert nem akarom úgy leélni az életem, hogy hányingert kapok a szex gondolatától. Szóval ne, semmiképp ne randizz ilyennel.
2023. ápr. 18. 13:42
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy másképp viselkedne, de a személyisége ugyanaz marad.
2023. ápr. 18. 13:48
 9/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem, a hányinger kapna el tőle.
2023. ápr. 18. 14:03
 10/19 anonim ***** válasza:
24%
Elég hamar kihalt volna az emberiség ha nem jönnének össze olyannal az emberek aki nem vonzza őket
2023. ápr. 18. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!