Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni, hogy számtalan próbálkozás után, a maximumot kihozva magadból sem fogsz soha tetszene, a neked tetsző nőknek?
"A szerelem és a vonzalom két külön dolog." Ezt írta. :D Most akkor miről beszélünk? :D
Össze-vissza zagyváltok, és én vagyok aki nem érti. :D
Nekem nem kategóriák alapján tetszik egy nő. Sőt. Többször is tetszett már olyan, aki másoknak nagyon nem.
Így linkelni sem tudok, mert nincs egy konkrét "zsánerem". Szerintem az elég komolytalan szándékra utal.
Nekem főleg a belső tulajdonságok számítanak, amikre esetleg lehet következtetni a külső alapján is.
De pl. a hippisebb lányok bejönnek.
Egyedül #30 és #40 kommentelő normális.
A többiek kötözködnek és hazudoznak.
1. Honnan a f@szból tudjatok ti hogy kinek mi a maximum, amit kihozhat magából és ez mihez elég?
2. Nem, nem lehet minedenkinek olyan nője, amilyet szeretne
3. A szerelemhez vonzalom kell
"Akkor én nem vagyok férfi, ha már éreztem? :D"
"Estem már szerelembe. És pont az fáj, hogy nem viszonozzák."
Nem akarok kételkedni abban, hogy mit éreztél, de a szerelmet igen könnyen össze lehet téveszteni a lángolás érzésével. Végül is, ez a kémiai értelemben vett szerelem, amit nem te irányítasz, hanem az ösztöneid. Na, ilyet kétszer is éreztem lány iránt. Konkrétan úgy éreztem magam, mint egy drogfüggő, vagy mint aki folyamatosan be van ekizve :D
Mi volt ezzel a gond? Az, hogy ezek pár hónap után kihűltek. Kiderült, hogy csak a szexuális inger hajtott, amiről egészen addig fogalmam se volt, míg le nem csengett az újdonságvarázs. Pont így voltam, mint te: nagyon dögös csaj, erős szexuális kisugárzással. Simán el tudom képzelni (mivel te is erősen kiemeled a külsőt), hogy valójában téged is a szexuális inger hajtott, mert külsőleg is nagyon erősen bejött a csaj, és gondolom volt egy sajátos és erős kisugárzása is, csak éppen az ilyen elég hamar ki tud hűlni. Két saját példával tudok szolgálni, és egy nő ismerősöm példájával, akinek volt egy barátja, aki szintén így lángolt iránta (és azt hitte szerelmes), de az is kihűlt pár hónap alatt.
Érdekes közös metszet a három történetben, hogy mindhárom esetben pontosan 3 hónap alatt hűltek ki ezek a viszonyok.
A mostani párom iránt máshogy érzek, egy sokkal stabilabb, kiegyensúlyozottabb érzésről van szó. Most is szerelmesnek érzem magam, de de máshogy, mint anno. Most úgy érzem, hosszútávon is stabilak fognak tudni maradni az érzéseim. 1,5 év elteltével csak erősödtek bennünk az érzések (ellentétben ugye a lángolásokkal, ami múlandó), feltöltődünk energiával egymás társaságában, valódi társak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!