Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet elfogadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni, hogy számtalan próbálkozás után, a maximumot kihozva magadból sem fogsz soha tetszene, a neked tetsző nőknek?

Figyelt kérdés
És nem a modell szépségű nőkre gondolok.

2023. ápr. 14. 14:51
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
67%

10, ez kezdésnek megteszi, de még hiányzik belőle a kifelé való figyelés. Mert hiába vagy önmagadban jó, ha fogalmad sincs a nőkről, más emberekről. Szóval ezt veheted egy következő fejlődési iránynak, hogy szociálisan elkezdesz fejlődni, megismered mások gondolkodását stb. Ez óriási segítség párkeresésben.

És milyen technikáid voltak eddig az ismerkedésre? Hol ismerkedsz általában?

2023. ápr. 14. 15:15
 12/54 anonim ***** válasza:
65%
Nem BÁRMILYEN nőtől kellene ábrándoznod, hanem a hozzád illőről!
2023. ápr. 14. 15:18
 13/54 A kérdező kommentje:

Pont, hogy túl jól átlátok az embereken, és figyelmes vagyok, de ezt képtelenek elviselni.

Rendszeresen előforduló, tipikus példa: úgy látszik alakulnak a dolgok egy lánnyal, meghallgatod, van vonzalom is, tök jól elbeszélgettek, erre csatlakozik a társasághoz egy új, de jóképű csávó, aki még egy mukkot se szól, de már érte van oda a lány. Ez a valóság sajnos. Szépnek kell születni.

2023. ápr. 14. 15:32
 14/54 A kérdező kommentje:
A válaszolók állították, hogy bármilyen nőt megkaphat egy férfi, ha kihozza magából a maximumot. Én azt írtam, hogy ez mese.
2023. ápr. 14. 15:34
 15/54 anonim ***** válasza:
64%

Nem mese.

Vékony vagy? Esetleg izmos? Ha egyik sem akkor nem hoztad ki a maximumot.

Egy 180 cm / 68 kg pasi talál nőt

Egy 180 cm /85 kg izmos pasi (10 év rendszeres sporttal) talál nőt

Ha egyiket se ered el akkor ne várj csodát.

2023. ápr. 14. 15:39
 16/54 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, ha úgy érzed, te mindent megtettél a magad részéről, mégsem választ senki, akkor sajnos ez van. Minden fajban vannak olyan egyedek, akik kimaradnak a szaporodásból, az evolúció a legelőnyösebb gének továbbvitelére alapul.
2023. ápr. 14. 15:41
 17/54 A kérdező kommentje:

Sportos alkatom van és semmiképp sem elhízott.

Itt most nem az a kérdés, hogy "kimaradok e a szaporodásból". Feküdtem már le több nővel is és egyik sem volt prosti. Illetve simán lehetett volna barátnőm is, csak nem éreztem azt az "elolvadós" érzést, hogy na igen ő kell nekem. Mert akiknél meg ezt éreztem, ők sosem viszonozták. És igen, ez lehet a szintbeli különbség, de a kérdés arra vonatkozik, hogy ezt hogyan lehet elfogadni?

2023. ápr. 14. 15:51
 18/54 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék olyan kompromisszum kapcsolatban élni, mint az emberek többsége. Akik beérik kevesebbel. Meg tudom őket is érteni, mert biztosan nem bírják már a magányt, de én nem akarok közéjük tartozni. Így marad az elfogadás, de annak meg nem tudom a módját.
2023. ápr. 14. 15:53
 19/54 anonim ***** válasza:
75%

"Illetve simán lehetett volna barátnőm is, csak nem éreztem azt az "elolvadós" érzést, hogy na igen ő kell nekem."

Másik kérdésnél ki volt fejtve, hogy ilyet a férfiak nem tudnak érezni.

2023. ápr. 14. 15:58
 20/54 anonim ***** válasza:
87%
Hát, akkor próbálkozni kell tovább, hátha előbb-utóbb meglesz az összhang. Miért kellene ezt már most elfogadni? Ismerkedj tovább.
2023. ápr. 14. 15:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!