Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatársaim mindig szekálnak, hogy próbálkozzak be egy csajnál mert az biztos akar engem, meg blablabla, de szerintem meg k..ra nem akar semmit tőlem, hogy lehetne ezt megértetni velük?
Figyelt kérdés
Azt hiszik ha állandóan mondják, akkor majd talán érdekelni fog a csaj...de ugyse akar semmit, nem ad olyan jeleket.2023. febr. 20. 16:04
1/15 anonim válasza:
Volt itt nemrég egy hasonló történet, ott az lett a vége, hogy belement a srác, pedig csak a többiek ugratták, viszont a csaj nagyon megorrolt rá...
2/15 anonim válasza:
Az szép h a munkatársak mondják meg kinél próbálkozz kinél nem:D
3/15 A kérdező kommentje:
Én nem megyek bele ilyenbe, elfelejthetik, utána meg kuncognának hogy ez a hülye komolyan vette, aztán beégett
2023. febr. 20. 16:18
4/15 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk, van neked eszed.
6/15 anonim válasza:
Kérdező, ez egy mérgező munkahelyi környezet. A helyedben én a velük való kommunikációt a munka elvégzéséhez minimálisan szükségesre korlátoznám, egyébként meg tüntetően levegőnek nézném őket.
7/15 anonim válasza:
van vesztenivalód? próba cseresznye max továbbra sem lesz semmi
8/15 anonim válasza:
Szerintem se hallgass rájuk. Nincs ezeknek életük, rajtad akarnak szórakozni. Tudnád te, ha lenne nála esélyed.
Foglalkozzanak magukkal.
9/15 anonim válasza:
Szerintem nyíltan mondd meg nekik, hogy a magánéletedhez semmi közük, majd te eldöntöd, hogy kihez mész oda. Nehogy már munkatársak mondják meg, hogy mit csinálj.
10/15 anonim válasza:
Na de neked tetszik, bejön a csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!