Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni, hogy számtalan próbálkozás után, a maximumot kihozva magadból sem fogsz soha tetszene, a neked tetsző nőknek?
Magyarul semmi gond a ismerkedéssel, megy ez meg minden.
Hát akkor cisnáld tovább. MOndjuk nem ártana, ha néha szerelembe is tudnál esni, sokat segít a dolgon.
Egyébként lehet a te felfogásodban van a bibi. Azt mondod az emberek többsége megalkuvásból kerül abba a kapcsoaltba amije van, hogy ne legyen egyedül. Hát nem tudom, én nagyon nem ezt látom. De persze te nagy eséllyel engem is kiosztanál, hogy csak azért vagyok azzal a nővel akivel, mert nem jutott jobb, merthát hogy néz ki. Valóban nem egy Insta modell. De nekem ő a legjobb. Ha te ezt nem tudod megérteni, akkor messze vagy még a maximumtól. Vagy legalábbis sokat kell még tanulnod a párkapcsolatokról és az emberekről.
Én nagyon örülök, ha éreztél szerelmet. De az első pár kommentedben totál nem így írsz.
Nem értem, hogy most szép nőt akarsz, vagy irigy vagy a szépekre, vagy szerelmes akarsz lenni...
Neked meg fogalmad sincs róla, hogy mi az ékezet. :D
És miért lenne kizárva, hogy szép nőkbe legyek szerelmes?
Írjátok ami épp a fejetekben van, de a kérdésre még mindig nem kaptam választ...
Nem is nagyon akarsz rá választ kapni.
Ha számítana a szerelem, nem hasonlítgatnál embereket egymáshoz. Ha meg nem számít, akkor igazából sosem leszel a helyeden, mert mindig lesz jobb és szebb.
Egy mókuskerékbe hajtod magad teljesen fölöslegesen és értelmetlenül.
A kórócska egy multinál dolgozik?:D Aligha hiszem.
Tehát, te azt állítod, hogy törvényszerű, hogy aki szép nőbe lesz szerelmes, az nem is szerelmes igazából? Ez honnan jött neked?
Ne halgass azokra, akik itt bíztatnak a marhaságokkal, hogy bármi elérhető, csak akarni kell. Azt sem tudják mit beszélnek. Nők és a nőknél sikeres férfiak dumáját egyszerűen engedd el a füled mellett. Ez olyan, mint amikor a szegényeknek nincs kenyerük, a királyné meg azt mondja, hogy akkor egyenek kalácsot. Nem is értik, mi a probléma.
Ha nem olyan a képed, csinálhatsz te bármit, a nők kerülni fognak, ha ez mellé még alacsony, dagi, vagy éppen gyerektestű vagy, akkor végképp semmi esélyed. Akkor is ráb@sztál,ha neked csak a jó/jobb csajok tetszenek. Mire mész vele, ha egy dagi, csúnyácska nő járna/lefeküdne veled, ha neked nem áll fel rá a ceruza?
Arról senki sem tehet, hogy ki tetszik neki, kire izgul fel. Azért mert egy férfi ronda, nem törvén, szerű, hogy ronda nők tetszenek neki.
A másik meg, hogy ha össze szeded magad valami csoda folytán, összejössz valami csajjal, utána azt a szintet meg is kell ám tartanod, különben lelép a pipi. Ha alapból sikertelen vagy a nőknél, akkor azt tudom tanácsolni, hogy menjél rendületlenül, hátha összejön valami, de egy hazug képet kialakítani magadról, ami nem is te vagy felesleges, mert kinlódni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!