Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni, hogy számtalan próbálkozás után, a maximumot kihozva magadból sem fogsz soha tetszene, a neked tetsző nőknek?
Azt mondom, a szerelem azt ki tudja alakítani.
Ha neked csak a zöld szemű, fekete hajú lányok tetszenek (vonzalom), és jön egy kolléganő, aki barna szemű, szőke hajú, de megismered, megtetszik, hogy milyen mosolygós, milyen jókat nevettek együtt és belezúgsz, akkor vele is akarsz majd dugni, hozzá is vonzódsz, hiába volt semleges, mikor először megláttad.
Hányan vagytok itt 4ésfél pipásak? :D Már, azt se tudom, hogy ki mire reagál. :D
A lényeg, hogy valóban többféle szerelem van. De vonzalom szükséges hozzá. És ha valakihez nem vonzódom azt max barátnak hívják.
39, tiszta sor. De nem is állította, hogy a szerelemhez nem kell vonzalom. De akkor ezek szerint tényleg nem érted az egészet:S
A pipákat illetően meg nemtom, nézd meg a toplistát.
Kérdező, erről beszéltem. Ontják magukból a f@szságokat,hogy nem a külsőbe leszel szerelmes, meg majd a szerelem kialakítja és egyéb marhaságok😃.
Kiváncsi lennék, hogy hogyan leszel olyanba szerelmes, aki nem tetszik?
De ami a pálmát viszi, a fő primitív, vagy nem is tudom minek nevezzem, jön a szem, meg a hajszínnel wazze.
Ha egy férfi nem abba a kategóriába esik, a nők lesz@rják nagyívben. Egy férfinek meg igazából mindegy, higy a nőnek milyen színű a szeme.
31#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!