Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak mi bajuk van akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak mi bajuk van akik szerint saját korosztályuk már öreges?

Figyelt kérdés

Miféle nem normális, beteges gondolkodás ez hogy egy 35-40 éves pasi nem talál korosztályában párt mert hogy ő akárhogy nézi ezek már ilyen "öregedő nénik" !!!

Miért ő talán egy fiatal csődör???

2023. ápr. 11. 09:33
1 2 3 4 5 6
 51/57 Mathus ***** válasza:
100%

#50: bizonyos körkülönbség felett a fiatalabb öregnek látja a másikat és nem izél vele. de az öregek nem látják reménytelenül öregnek egymást.

a korábbiakhoz meg annyit, hogy sokan tényleg papásodnak-banyásodnak 40 felett. nem figyelnek a külsejükre, agyilag meg bullshit randomgenerátorokká válnak.

2023. ápr. 12. 06:44
 52/57 anonim ***** válasza:
51-esnek teljesen igaza van, nem csak a külsőre lehet azt mondani, hogy "örges", szerintem sokan a mentalitásra értik. Én nem fogalmaztam ilyen szigorúan, de rájöttem, hogy kellett volna.
2023. ápr. 12. 18:10
 53/57 Mathus ***** válasza:
100%

#52: "szerintem sokan a mentalitásra értik" az élethossziglani "tanulást" erről az oldalról is érdemes megvizsgálni. fontos, hogy új megközelítéseket keressünk, megújítsuk a gondolkodásunkat, akár a hétköznapokban is. pl. új nyelvet tanulunk, vagy új hobbit, vagy kézműveskedünk vagy főzünk, de másmilyen konyhát viszünk.

de aki lemarad, kimarad, mert a rigid gondolkodás miatt rengeteg új benyomástól megfosztja magát. aztán ez "megül" rajta, és ez taszító, ez az ami öregít.

2023. ápr. 13. 10:41
 54/57 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az a furcsa, hogy vannak olyan egykorú emberek 40 felett, akik kèpesek egymáshoz vonzódni szexuálisan. Semmi vonzó nincs már ebben a korosztályban. Nő vagyok, és elmúltam 40, nem csak a fèrfiak gondolkoznak ìgy.
2023. ápr. 13. 13:58
 55/57 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem aki 40 felett nem vonzó, az 25 alatt se volt az csak jól titkolta.
2023. ápr. 13. 14:01
 56/57 anonim ***** válasza:
95%
#55: Dehogynem. Mondjuk 3 gyereket felnevelni, háztartást vezetni, plusz dolgozni egy stresszes munkahelyen 15 éven át nagyon át tudja ám formálni az emberek személyiségét. Életvidám, pezsgő lelkivilágú emberek 15 év alatt életunt, magába fordult, megkeseredett emberekké válhatnak. Ez nőkkel és férfiakkal is előfordulhat.
2023. ápr. 13. 14:22
 57/57 anonim ***** válasza:
100%

50

Hogy mi a csúnya, az relatív. Csak a mi ítéletünktől lesz az. Önmagában semmi nem csúnya vagy szép.

2023. ápr. 13. 15:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!