Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak mi bajuk van akik szerint saját korosztályuk már öreges?
Miféle nem normális, beteges gondolkodás ez hogy egy 35-40 éves pasi nem talál korosztályában párt mert hogy ő akárhogy nézi ezek már ilyen "öregedő nénik" !!!
Miért ő talán egy fiatal csődör???
37 és 34 vagyok.
Egyetlen szóval sem mondtam, hogy fordítva (idősebb nő - fiatalabb férfi, idősebb nő-fiatalabb nő, idősebb férfi-fiatalabb férfi) nincsen rendjén ez a fajta kapcsolat.
Azt is mondtam, hogy megalázni a másikat nem oké.
Van aki fiatalabbnak, van aki idősebbnek érzi magát annál, ami. Én például idősebbnek, és szeretem ugyanúgy az idősebb nőket, csak megpróbáltam pasi fejjel gondolkodni. Van akinek egy negyvenes nő igazi paradicsom, mert van fogalma az életről, valakinek a fiatal lánykák, akikkel még lehet bulizni, szarnak mások véleményére és nem arról akarnak beszélgetni, hogy ki menjen a gyerekért az oviba.
A fiatalok meg... na az pont ne a ti dolgotok legyen, hogy a fiatal lányok mire buknak.
Összességében azt látom, hogy az én korosztályom már elég sokféle. Igen, vannak koravének mindkét nem tagjai között, aztán van a többség, akik teljesen átlagosak és vannak, akik letagadhatnak néhány, vagy akár jó pár évet is. Természetesen önmagát mindenki ez utóbbi csoportba sorolja.:)
Férfiként gyakorlatilag kamaszkorom óta ugyanazt az elvet követem, igyekszem velem nagyjából egykorú, maximum 5 évvel fiatalabb nőkkel ismerkedni. Ez az elmélet. Aztán volt már majdnem 2 évvel idősebb nő is az életemben és volt 35 évesen 25 éves barátnőm is. Egyiket sem bántam meg. Ráadásul pár éve észrevettem magamon, hogy nem hogy nem zavarnak az apróbb ráncok egy nő arcán, hanem kifejezetten szexinek tartom. Ahogy azt is, ha ezeket nem akarja elrejteni és elfogadja a korát. Ez alatt azt értem, hogy nem akarja magát 20 évesre sminkelni, nem próbál úgy öltözni, hanem tudja, hogy neki mi áll jól és láthatóan jól érzi magát a bőrében.
Szerintem nem a nők "öregedő néni" kinézete miatt nehéz már ebben a korosztályban ismerkedni, hanem mert a legtöbben akik akartak, már találtak társat. Akik még nem, ők pedig korábbi vélt vagy valós sérelmek miatt bezárkóznak és nagyon nehéz közel kerülni hozzájuk.
42/F
Nők unják az öregedést és az ezzel járó stigmazast és mennek plasztikai sebészhez.
Kíváncsi vagyok férfiak mikor mennek arcfeltoltesre és facelift.
Amúgy tényleg nagyon fel van fújva ez a külső a belső meg sehol nincs hangoztatva hogy fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!