Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 évesen saját korosztályod van hogy már nem vonzó?
Külsőre sem és egyszerűen ezért marad magányosan inkább sok ember 40-es 50-es korosztályból?
Ugye ez olyan hogy ha nem találsz vonzó párt veled egykorút, akkor sakk-matt, mert lefelé csak nagyon-nagyon ritkán lehet menni korban. Persze előfordul, de a korkülönbség extra problémákat okozhat, meg a társadalom, baráti kör sem tud mit kezdeni a 15-20 év korkülönbséggel.
Nekem 20 évesen se volt mindenki a korosztályomból vonzó. Én ugy veszem észre, hogy egyre több az igényes negyvenes, mindkét nemből. Egyre több férfi is belátja, hogy ha nem ad magára, akkor egyedül marad.
Mondjuk én nem ismerkedek a neten.
A saját korosztályomból is találtam vonzó, számomra megfelelő férfit.40-50 évesen azért már más az értékrendünk, mert bár fontos a külső, az elvárásomnál/igényemnél nem törvényszerűen az áll első helyen,hogy tökéletes legyen.
Egyébként meg nincs abban semmi ha pár évvel "alá megyünk" a korunknak és fiatalabb párt választunk. Persze azért a saját külsőnket is mérlegelve...
"öregasszonynak tűnnek egy ugyanolyan korú férfi mellett. az elhízásról meg nem is beszélve"
Hát, a nők jobban adnak magukra, ápoltabbak, a pasik meg erősen kopaszodnak, ami minden, csak nem fiatalos. Az meg statisztikai tény, hogy több a túlsúlyos férfi, mint nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!