Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-50 évesen saját korosztályo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 évesen saját korosztályod van hogy már nem vonzó?

Figyelt kérdés

Külsőre sem és egyszerűen ezért marad magányosan inkább sok ember 40-es 50-es korosztályból?

Ugye ez olyan hogy ha nem találsz vonzó párt veled egykorút, akkor sakk-matt, mert lefelé csak nagyon-nagyon ritkán lehet menni korban. Persze előfordul, de a korkülönbség extra problémákat okozhat, meg a társadalom, baráti kör sem tud mit kezdeni a 15-20 év korkülönbséggel.

2022. szept. 28. 10:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Miért ne találtam volna 40 felett vonzót a korombeli férfiak közül?
2022. szept. 28. 10:18
 2/22 anonim ***** válasza:
28%
30+ évesen is. Nézel te társkeresőt? Nézd végig a képeket. 30 évesen milyen arcok regisztráltak fel. Semmi vonzót nem találok a képekben, plusz el se tudok képzelni akármelyikkel testi kapcsolatot még akkor sem, ha legalább a csöcseit megvillantja. Én sem vagyok nagy eresztés, de a műszernek valamire be kell állnia. Na már most vagy én vagyok egy bádogdoboz, vagy a felhozatal 0.
2022. szept. 28. 10:24
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Társkeresőn ismerkedtünk meg a férjemmel 40 felettiként, idén volt az esküvőnk. Igen, szerelemből.
2022. szept. 28. 10:28
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 20 évesen se volt mindenki a korosztályomból vonzó. Én ugy veszem észre, hogy egyre több az igényes negyvenes, mindkét nemből. Egyre több férfi is belátja, hogy ha nem ad magára, akkor egyedül marad.

Mondjuk én nem ismerkedek a neten.

2022. szept. 28. 10:39
 5/22 Mathus ***** válasza:
67%
az emberek többsége 30-35 évesen "leereszt" mint egy lufi, a nők negyven felett (főleg azok akik fizikai munkát végeznek) öregasszonynak tűnnek egy ugyanolyan korú férfi mellett. az elhízásról meg nem is beszélve, az brutál. 46 vagyok, ügyfelezem és elképedek, hogy a korosztályom milyen rossz állapotban van.
2022. szept. 28. 10:42
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

A saját korosztályomból is találtam vonzó, számomra megfelelő férfit.40-50 évesen azért már más az értékrendünk, mert bár fontos a külső, az elvárásomnál/igényemnél nem törvényszerűen az áll első helyen,hogy tökéletes legyen.

Egyébként meg nincs abban semmi ha pár évvel "alá megyünk" a korunknak és fiatalabb párt választunk. Persze azért a saját külsőnket is mérlegelve...

2022. szept. 28. 10:48
 7/22 anonim ***** válasza:
97%
Akarni bármit lehet csak nem fog összejönni. Sokszor van hogy pocakos 40-50 es hapsinak nagy az önbizalma hogy majd 25-30 éves vékony nőknèl lehet esélye. Pedig nem lehet..
2022. szept. 28. 10:56
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
52 éves vagyok. Ebben a korosztályban is található, csinos nö.
2022. szept. 28. 10:56
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Apám 48 éves és talált a korosztályából nőt.
2022. szept. 28. 11:09
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

"öregasszonynak tűnnek egy ugyanolyan korú férfi mellett. az elhízásról meg nem is beszélve"

Hát, a nők jobban adnak magukra, ápoltabbak, a pasik meg erősen kopaszodnak, ami minden, csak nem fiatalos. Az meg statisztikai tény, hogy több a túlsúlyos férfi, mint nő.

2022. szept. 28. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!