Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 évesen saját korosztályod van hogy már nem vonzó?
Figyelt kérdés
Külsőre sem és egyszerűen ezért marad magányosan inkább sok ember 40-es 50-es korosztályból?
Ugye ez olyan hogy ha nem találsz vonzó párt veled egykorút, akkor sakk-matt, mert lefelé csak nagyon-nagyon ritkán lehet menni korban. Persze előfordul, de a korkülönbség extra problémákat okozhat, meg a társadalom, baráti kör sem tud mit kezdeni a 15-20 év korkülönbséggel.
Hát, nem. 40 vagyok. Nem tetszenek a 40+ pasik. Mindig is a kora harmincas korosztályt preferáltam, 20 évesen is, meg most is. Amúgy nem is értem, miért kellett volna változni az ízlésemnek. A realitás egy dolog, az ízlés meg egy másik. Természetesen látom, ha egy férfi a korához képest jól néz ki 40 vagy 50 évesen, de attól még nem vonzódom hozzá. Ahhoz vonzódom, aki nekem tetszik, nem a többiekhez képest jó. Azok pedig 40 alatt vannak. Ez van🤷🏼♀️
2022. szept. 28. 11:42
12/22 anonim válasza:
Külső szempontok alapján biztosan találtam volna a saját korosztályomban is partnert, viszont nem vagyok velük egy hullámhosszon. A fiatalabb korosztállyal egyszerűen sokkal jobban megtalálom közös hangot.
Mindig fiatalabb barátnőim voltak, és a feleségem is sokkal fiatalabb.
52f
2022. szept. 28. 12:00
13/22 anonim válasza:
40-es nő vagyok (egészségesen élek), jóval idősebbnek látom a velem egykorú v. az 50-es férfiakat, ezért a tőlem pár évvel fiatalabbak tetszenek.
2022. szept. 28. 12:07
14/22 anonim válasza:
Minden korosztályban vannak vonzók és nem vonzók.
Van amikor egy 30-as rosszabb mint egy 40-es.
De! Egy 45 éves férfi simán összejöhet egy 35 éves nővel is.
2022. szept. 28. 12:10
15/22 anonim válasza:
Nő vagyok, és én is inkább a fiatalabb férfiakat találom vonzónak. Nyilván magamat kívülről nem látom, de a férfiak ebben a korban már tényleg nem annyira adnak magukra. Tisztelet a kivételnek.
2022. szept. 28. 12:22
16/22 Mathus válasza:
#10: több a túlsúlyos nő, mint férfi. sry. ennek genetikai okai vannak, a teljes populációban több a kövér nő, mint a kövér férfi. 50+-tól több lesz a dagadt pasi, de csak 50-69-ben, előtte a lányoké a dobogó legfelső foka.
2022. szept. 28. 13:03
17/22 anonim válasza:
Plusz az a divatos név ami nem jut eszembe. Amikor a leány felszed pár kilót, ameddig még nem lépi át a határt, de alatta semmi izom sincs. Ez ugye az ördög a részletekben, mint a smink alatt mi rejlik és a kipárnázott csöcstok.
2022. szept. 28. 13:08
18/22 anonim válasza:
Minden korosztályban vannak nekem tetsző férfiak, és olyanok is akik nem. Ez független a kortól.
2022. szept. 28. 15:02
19/22 anonim válasza:
A 40 feletti nők nagy része búval bélelt arcú aszott denevér, vagy tejeszacskó mellű elhízott. Egy a közös,állandóan beszélnek, telefonálnak, a frusztrációjukat így élik ki.
Persze ,hogy így nem vonzóak és csodálkoznak, hogy nem tudnak ismerkedni.
2022. szept. 30. 10:13
20/22 anonim válasza:
19-es,Te gondolom egy löttyedt ötvenes vagy akit sorra kikosaraznak a "tejeszacskók".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!