Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha 22 évesen úgy néznétek ki, mint egy 16-17 éves tini fiúcska és alacsonyak is lennétek? Lehet így egyáltalán csajozni a saját korosztályomnál?
Nézd én pont 22 éves vagyok és mindenki 17-nek néz.
Ezzel nem is lenne baj csak olyan átlagos vagyok úgy meg aztán nehéz nagyon.
Mert ha fiatalnak nézel ki de jóképű vagy akkor nincs gond.
Tapasztalat, hogy a 18-20 éves csajok elhajtanak de a 16 évesnél van esély. 20 éves csajnak érett 25 éves pasi kell.
Az én barátom 24 éves...és a mai napig személyit kérnek el tőle. Én csak 18 vagyok,de engem néznek idősebbnek...ami lehet nekem gáz...de lehet neki. :$
Szerintem nagyon édes és kis aranyos pofija van. 8) Mondjuk az a vicces mikor nem borotválkozik meg 2 hétig és még akkor is személyit kérnek... de szerintem ez nem gáz a csajozásnál. Szerintem simán lehet így is csapni a szelet a lányoknak. :D
Abbahagynám a hisztit, és ismerkednék =)
Szinte minden típusra képesek bukni a nők, ha jó kisugárzásod van.
És igen, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy van ilyen nő, mivel nekem is bejönnek az ilyen típusú pasik, és ha már én itt vagyok, biztos, hogy nem vagyok egyedül =) Csak keresni és ismerkedni kell.
(Mielőtt azt hinnéd, hogy ajánlgatom magam: van párom.)
21/n
"Szinte minden típusra képesek bukni a nők, ha jó kisugárzásod van."
Az alacsonyakra egy nő se bukik, kisugárzása pedig csak az atomerőműnek van.
156 centi vagyok... gondolhatod hogy nekem nem kell égimeszelő pasi... =)
És ha itt tartunk, mindennek van sugárzása (tudod, létezik hősugárzás, kozmikus sugárzás és had ne soroljam tovább, örülök, hogy vizsgára megtanultam ezeket). De a kisugárzás más tészta, tanuld meg értelmezni az olvasottakat és ne kötekedj úgy, hogy nincs hozzá elég eszed =)
Azért mert pár rinyap*na nem tud nőt keríteni, nem nyavalyogni, meg hisztizni kéne, hanem meg kéne emberelniük magukat, és máris könnyebb lenne az élet. A nyavalygós kis izéket(, akiket férfinek nem neveznék), naná, hogy nem szeretik a nők.
Hiszti OFF élet ON. Ilyen egyszerű.
Személyes:
Előző párom 16-18 év körülinek néz ki, 25 évesen. És jé, vevő a nők körében, pedig nem is égimeszelő, olyan 170 centi körül lehet. Mostani párom is inkább néz ki 17-nek, mint 22-nek, de nekem pont ez tetszik. Engem is fiatalnak szoktak nézni, mert alacsony vagyok és vékony, ráadásul kislányos arcom is van. Talán épp ezért, én ha szingli vagyok szinte vadászom a kisfiús férfiakat. Hangsúlyozom: FÉRFIAKAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!