Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit tennétek, ha 22 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha 22 évesen úgy néznétek ki, mint egy 16-17 éves tini fiúcska és alacsonyak is lennétek? Lehet így egyáltalán csajozni a saját korosztályomnál?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 20:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát én eggyett értek az előttem szolókhoz!! A korosztályodban nincs sok esélyed ismerkedni. Bár megpróbálhatod, de mivel nem úgy nézel ki mint egy 22 éves ezért valószínű hogy a korosztályodba tartozó lányok elhajtanának vagy ki tudja. 16/L
2012. aug. 24. 21:04
 12/19 anonim ***** válasza:
9. vagyok:Engem nem kerülnek a lányok pedig szerintem még csak jól se nézek ki.Tegnap egy 20 éves csaj bepróbálkozott,pedig életemben először jártam szórakozó helyen.
2012. aug. 24. 21:45
 13/19 A kérdező kommentje:

ma 21:45

Akkor ezek szerint a test mégis csak jobban számít a lányoknál,mint az arc. Én totál vékony vagyok, kb. 52kg és 165cm.

2012. aug. 24. 21:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Megint 9. vagyok:Engem úgy képzelj el testileg,hogy 180 centi vagyok vagy annál picit magasabb és 80 kiló és elég vézna.A karom befeszítve 35-ös,de egyáltalán nem látszik rajta.Szóval nem vagyok egy görög isten.

Az is rájátszott a tegnapira,hogy rokonom barátnője volt a lány és egész végig velünk volt.

2012. aug. 24. 21:57
 15/19 A kérdező kommentje:

ma 21:57

De basszus! Ha 180cm magas vagy és 80kg, akkor alap, hogy van esélyed a lányoknál. ERre mondom én, hogy nagyobb tömegű, magas srácoknak alap, hogy lesz barátnője. Így nem is csodálom, ha tapadnak rád a lányok.

2012. aug. 24. 22:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Alacsonyak is találnak.Ismerősöm alacsonyabb nálad és talál magának mindig.Járj el szórakozni.Biztos van valami ismerősöd aki eljár,menj esetleg vele és mosolyogva menj a lányokhoz.A kisugárzás többet számít,mint az,hogy milyen magas vagy.

Nekem amúgy a humorérzékem dob sokat az esélyeimen.Legalább 10-en voltunk de 3 órán keresztül csak a poénjaimon röhögtek.

2012. aug. 24. 22:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Én hiába vagyok 185/80 kg ha az orrom akkora mint a ház és nem is vagyok vicces sem. :\
2012. aug. 25. 13:43
 18/19 anonim válasza:

A faszt nem lehet úgy csajozni. Én is alacsony vagyok, ráadásul szőrös, mint egy majom és még csak nem is jóképű, ráadásul még a faszom is kicsi. :-D

DE: van kellő önbizalmam és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok, meg a sok esztétikai hátrányt legalább jó

beszélőkével kompenzálta a teremtő. Ja és a lényeg: nincs problémám sem korombeli, sem pedig fiatalabb csajoknál, egyszerűen imádom a gyengébbik nemet és szerencsére sosem volt problémám a nőknél. :)

23 / F

2014. nov. 4. 14:33
 19/19 anonim válasza:
Amit még kifelejtettem, mielőtt rávágná valamelyik önbizalomhiányos: egyszer sem volt csúnya nővel dolgom és eléggé válogatós is vagyok, mégis össze szokott jönni a kiszemelt. ;-)
2014. nov. 4. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!