Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-60 éves férfiak! Van közületek itt olyan, aki kimondottan a 14-17 éves lányokhoz vonzódik, ha igen mi az oka?
na vajon mi lehet az oka bakker?
egy nő 16-22éves kora között a legszebb.
ilyenkor még sport és egészséges táplálkozás nélkül is sok szép van.
Háát,én most vagyok 30...De nem cserélném vissza a pattanásos 14-17 éves önmagamra...Ráadásul akkor nem sportoltam most igen,és ettől(bár sose voltam túlsúlyos) az alakom is előnyére változott:-)
Én úgy érzem 22-26 között voltam a topon,de vannak ellenvélemények:-)Bár most sincs okom panaszra,általában olyan 25-26-nak tipplnek,de én azért már kezdem látni a kezdődő amortizáció jeleit
Azért az sem lényegtelen, hogy egy kiégett, unalmas, vagy csak megszokott házasságban élő tapasztalt f@szi egy fiatal farokraéhes csajszit tud a legkönnyebben befolyásolni.
Az sem lényegtelen, hogy a lányhoz annak tapasztalatlansága miatt "vonzódik", mert előtte nem tud beégni, ezért ez önbizalomserkentően hat a pasasra.
Itt még meg lehet magyarázni, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon XD XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!