Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan 18-22 éves fiúk, akik kimondottan inkább a náluk pár évvel idősebb lányokat kedvelik? (23-25 évesekre gondolok kb. )
Én ilyen vagyok, 20-30 év a legjobb szerintem a nők kora szempontjából.Érettebbek, tudják mit akarnak, nem csak a bulin jár az eszük, komolyabbak, lehet velük tervezni komoly kapcsolatot, nem játszanak a férfiakkal, hogy na most x időt várjon és akkor lesz szex, tehát semmi hülye tini taktika nincs bennük, legalábbis a többségben, nem várnak szőke herceget, jobban tesznek a kapcsolatért, megbecsülik a férfit.
21f
Igen, vonzóbbak, kívül, belül.
22F
Igen, sokkal jobban kijövök velük :)
21F
Nem minden esetben. Csábító az érett felfogás, konfliktus kezelés (számomra), odaadás. De előfordult már, hogy felém akart kerekedni ("anyáskodni"). Félév után ez meg is hozta a gyümölcsét.
Fiatalabb korosztályból is kilehet fogni az olyat, akinek komolyabb a felfogása. Ideig-meddig odateszi magát, de utána beleszarik. Gyenge agyilag még, és nem bírja kezelni a konfliktusokat.
Jelentkezem. Sokkal érettebb gondolkodásúak, jobba megértjük egymást. Aki ilyen, nyugodtan zaklathat :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!