Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy olyan lányt, aki nem kimondottan romantikus típus?
Figyelt kérdés
Gyakran találkozunk, dumálunk, hülyülünk, de valahogy nem tudok 1ről a 2re jutni.Hogyan tudnám meghódítani?2010. aug. 27. 19:43
3/14 anonim válasza:
Keress valami olyan dolgot ami őt is érdekli, kicsit "melegedjetek össze", aztán hívd el valahova. De úgy, hogy éreztesd vele, hogy célod van.
Vagy hagy a francba.
4/14 A kérdező kommentje:
Miért hagynám?Nagyon jól elvagyunk, de mintha picit kéretné magát...persze, örülök, h nem egy hülye könnyűvérű ribi, de valahogy mintha mindig megtartaná a 3 lépés távolságot.Valahogy szeretnék neki kedveskedni, csak nincs sok ötletem.
2010. aug. 27. 20:38
5/14 anonim válasza:
velem pont ez volt a helyzet de, az idő mindent megoldott.
szerntem folytasd ugyan úgy mint eddig találkozzgasatok röhögcséljetek és minden jó lesz de, néha ejts el néhány célzást
7/14 anonim válasza:
nem kimondottan romantikus típus? minden lány szereti ha udvarolnak neki ;) lehet hogy pontosan ezért kéreti magát, hogy kicsikarjon egy szép (és nem nyálas!) szerelmi vallomást. vegyél neki egy vörös rózsát annak minden lány örül :) soksikert
8/14 anonim válasza:
Szerintem azért a lelke mélyén ott található a romantika.., csak ő egy olyan típusú lány aki ezt nem mutatja ki. Az már egy jó jel ha sokat dumáltok hülyültök mert szerintem egy kapcsolatban ez az egyik legfontosabb dolog.:)Szóval én azt tanácsolnám hogy úgy hódítsad meg, hogy pl: menjetek el éjszaka a Budai várba, nevetgéljetek hülyéskedjetek, mielőtt elindulnátok vigyél neki egy szál rózsát ( hidd el ez nagyon sokat fog neki számítani, nagyon fog neki örülni még ha kicsit hideg is lesz és mondjuk nem mutatja ki mert ugye írtad hogy nem romantikus .. ennek bármelyik lány nagyon örülne.. :), aztán szóval mikor sétáltok nevetgéltek akkor meg egy váratlan pillanatra csókold meg :), szerintem ez eléggé hatásos lenne!
9/14 A kérdező kommentje:
Ez elég szépen hangzik:) Megjött a kedvem a romantikázáshoz:D.Ezt kipróbálom...Még várom a hasonlóan remek ötleteket:)
2010. aug. 30. 16:07
10/14 Szása Petrosevics válasza:
Én is azt hittem h a mostani csajom nem szereti a romantikát, aztán kiderült h csak kifelé mutatja ezt, ha közelebb kerülsz hozzá,akkor szerintem minden csaj romantikus lesz.Az h nem romantikus csak védelmi szempontból van a csajoknál szerintem.Előbb utóbb az lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!