Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy olyan lányt, aki nem kimondottan romantikus típus?
Figyelt kérdés
Gyakran találkozunk, dumálunk, hülyülünk, de valahogy nem tudok 1ről a 2re jutni.Hogyan tudnám meghódítani?2010. aug. 27. 19:43
11/14 anonim válasza:
Na, én pont egy ilyen típus vagyok. Ami a legfontosabb: ne akaszkodj rá, ha tényleg nem szereti annyira a romantikát, a romantikus meglepetésektől is kiveri majd a víz. A rózsa az belefér, bonyolultabba ne invesztálj, főleg ne az elején. Szerintem gondold át, hogy melyikőtök szokott többet beszélni: ha te, akkor érdeklődj iránta, ha ő, akkor ossz meg egy-két információt. Ez kiindulásnak nem rossz. Amúgy ha ilyen kis életvidámak vagytok, vagy valami, akkor találj ki valami kreatív programot, ami nem randi feeling, és lefoglaljátok vele egymás. Ez főleg akkor jó, ha szeret sportolni. De ha nem, akkor is lehetnek alternatívák. Aztán meg az is lehet, hogy már rég tűkön ülve várja, hogy csinálj valamit...
12/14 A kérdező kommentje:
Valami hétvégi kirándulásra gondoltam, esetleg elhívnám bicajozni...esetleg csak úgy sétálni..azt szereti.És szoktam érdeklődni felőle, ő meg olyan aranyosan meséli el, h mi történt vele.Nem panaszkodik(ha meg is tenné, leállítanám), már régebben megbántam egy lánnyal, nem leszek többet lelki-kuka...amúgy mindig vigyorgunk...általában csipkedem, meg harapdálom a haját...ez nagyon tetszik neki...szal szereti, ha piszkálom, meg csesztetem...persze csak finoman...a múltkor beszélt a bnőjével telefonon, én meg belenyögtem a telefnonba, meg belekiabáltam, h aggyá' má' egy korty páleszt' ...ez tetszett neki, mert vigyorgott.
2010. aug. 30. 21:14
13/14 anonim válasza:
A bicikli nem hangzik rosszul, utána szerintem már próbálkozhatnál is, ha ennyire elvagytok.
14/14 A kérdező kommentje:
Megfordult már a fejemben :)
2010. aug. 30. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!