Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik karakánok, erős jellemek, ellenben nem a karakán nőket kedvelik?
Azt veszem észre, hogy az olyan nőknek előbb van párjuk, akik nagyon karakánok, ha kell, akár oda is csapnak a párjuknak (szó szerint), enyhén vad feminista beütésük van... Lehet esélye még olyan lánynak is, aki visszafogottabb, szereti, ha a férfi irányít, néha megmondja neki, mit tegyen?
20/N
Szerintem nem jók a szélsőségek. Egy kapcsolatba nem kell irányítás, közösen kell megbeszélni mindent. Mondjuk pofázok, de nem voltam még kapcsolatban soha. Ennyit erről...
Én bárkinek örülnék, ha értelmes lenne és tudnék vele beszélgetni.
17/f
Van, persze :)
Én, személy szerint, mindkét típust szeretem. És a karakán nőket nem feltétlenül azért, mert "irányításra szorulok", hanem mert egy élettel teli kapcsolatot lehet belőle kihozni.
A visszafogottabb lányokból pedig többféle van. Jómagam részéről a nem harsány, kedves, szeretet teljes nők is vonzóak lehetnek éppúgy mint az "erős" fajta. Csak annyi, hogy legyen tartása, és valami terve az életével.
Szóval, lehessen vele mit kezdeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!