Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok valakit közületek már szólítottak meg a Szabó Ervin Könyvtárban? Ha netán igen, zavarónak találtátok ezt?
Figyelt kérdés
-2012. máj. 23. 07:45
3/5 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, bárhol megszólíthatod a lányokat, nem fogod zavarni őket. Ha csúnya vagy, mindenképpen zavarni fogod őket.
4/5 anonim válasza:
Engem már próbáltak könyvtárban, egyetemen felszedni. Olyan srácok, akik sose mennének el könyvtárba, csak kizárólag ismerkedni jöttek. Ez látszott rajtuk, mert miután hozzám odajött az egyik, elutasítottam és utána még 2 lánynál bepróbálkozott.
Nagyon szánalmasak, akik könyvtárba járnak ismerkedni, süt az ilyen fiúkról, hogy azért ismerkednek könyvtárban, mert a haveroktól, vagy itt GYK-n azt hallották, hogy ott "normális" és kedves lányok vannak.
Szóval nálam nagyon nem jön be ez a helyszín, akkor már inkább egy buliban, baráti társaságban.
5/5 anonim válasza:
Nem volt még,ilyen...igaz én a lakótelepi Szabó Ervibe járok leginkább,ahová alig jár valaki,aki fiatal és ff-ből van.:) Egyébként,ha tetszene és szimpatikus lenne akkor természetesen nem hajtanám el..mert miért is ne?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!