13 éves vagyok, és kitaláltam, hogy elkezdem a kreatív írást. Itt a bevezető.
Egy átlagos 13 éves lány vagyok, Anne. Szeretek álmodozni, de félek a valóságtól. Van egy legjobb barátnőm Dona, egy fiú, akivel haverok vagyunk, Sam és egy pasi, akit régóta szemezek, Tom. Nem tartom magam divatosnak, nem vagyok túl magabiztos és elég érzékeny is vagyok. Tengetem hétköznapjaimat, ami lassan egyre cikisebb dolgokkal van teli, ami lássuk be nem a megszokott rendszer…
ha valakit érdekel, küldjön üzenetet, megadom a folytatást.
a történet nem biztos hogy rossz de a bevezetés kb. minden második 13 évesre igaz. Van még mit dolgozni rajta.
Küldenél magából a történetből pár részletet? Ha az jó, akkor együtt kitalálhatjuk, mit lehet csinálni a bevezetővel ;)
2012. máj. 21. 18:57
3/12 anonim válasza:
szerintem inkább írj blogot
2012. máj. 21. 19:08
4/12 anonim válasza:
Unalmas. Bocsi. Mindenki így kezdi, aztán aki kitartó, fejlődik. Ha ragaszkodsz ehhez a bemutatáshoz, akkor érdekesebbé tehetnéd például, ha nem zúdítanád egyszerre a nyakunkba az összes szereplőt egy gyors felsorolásban, hanem valamilyen helyzetben ismernénk meg a szereplőket, kicsit több idő alatt. Mivel nem tudok részleteket (de feltételezem, a történet átlagos iskolás dolgokról fog szólni, szerelemről meg ilyesmi), nem tudok konkrétabb tippet adni, mint hogy mondjuk a főszereplő nézzen végig az ismerősein az osztályban, az iskolaudvaron, vagy valami. Kezdhetnéd harmadik személyben is (egy pásztázó leírás után a szereplőkről "Ó, és mellesleg, Anne, a cikiség királynője ... nos ... Ez lennék én."). Amit írtál, ez egy összefoglalás. Ha átlagos tinis dolgot akarsz írni, vedd figyelembe, hogy a főszereplő és a pasija ne legyen túl jellegzetes, de üres se, dolgozz tipikus jellemekkel a mellékszereplőkhöz is, de náluk tehetsz bele sajátosságokat.
2012. máj. 21. 20:06
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos kommenteket!mindenkinek zöld kéz :)
2012. máj. 22. 17:22
6/12 A kérdező kommentje:
átírtam, így jobb?
2012. máj. 22. 17:59
7/12 A kérdező kommentje:
Egy egyre inkább elszegényedő iskola, a sokszínű diákjaival, ilyen-olyan klikkekkel. Vannak benne stréberek, bukásra állók, csont és bőr lányok, öregedő tanárok, 16 éves hetedikesek, egy-két jóképű srác . Ó, és mellesleg, Anne, a cikiség királynője ... nos ... Ez lennék én. Nos, nem tudom hogy csinálom, de valamivel minid sikerül felhívnom magamra a figyelmet. Kicsit túl nagyméretű szivacsos melltartó, rövid póló, túl laza öltözet, lyukas póló, szétjött kócos haj. Persze én is néztem ki valakit. Lehetséges, hogy lesz belőle valami?
2012. máj. 22. 17:59
8/12 anonim válasza:
Valamivel jobb, de itt-ott kicsit furcsa a megfogalmazás. Engem, amúgy érdekelne a sztorid, elküldöd privin? :)
2012. máj. 26. 17:06
9/12 láláleda válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek.. ---> Hasónló helyzetbe vagyok :). Ha elolvasnád a bevezetésemet, nagyon örülnék. E-mail címem: musicgirls@citromail.hu ---> erre légyszi küld át a tiédet, ha megteszed én is átküldöm, bár az enyém még nem teljesen befejezett. Megköszönném.
2012. máj. 28. 15:20
10/12 A kérdező kommentje:
szia!nagyon ügyes vagy :) hát sajna én két fejezet után ráhagytam, mert rengeteg hiba volt benne...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!