Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek tetszene egy ilyen...

Nektek tetszene egy ilyen könyv? Tiniknek

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és kitaláltam, hogy elkezdem a kreatív írást. Itt a bevezető.

Egy átlagos 13 éves lány vagyok, Anne. Szeretek álmodozni, de félek a valóságtól. Van egy legjobb barátnőm Dona, egy fiú, akivel haverok vagyunk, Sam és egy pasi, akit régóta szemezek, Tom. Nem tartom magam divatosnak, nem vagyok túl magabiztos és elég érzékeny is vagyok. Tengetem hétköznapjaimat, ami lassan egyre cikisebb dolgokkal van teli, ami lássuk be nem a megszokott rendszer…

ha valakit érdekel, küldjön üzenetet, megadom a folytatást.

2012. máj. 21. 18:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem miért nem magyar neveket adtok a szereplőknek? magyarok vagytok vagy nem? és mégis hol játszódik a történet? Los Angelesben?! szánalom -.-
2012. dec. 9. 09:08
 12/12 anonim válasza:

Ezek az idegen nevek, tényleg elég furák!

Hosszíthatnád még egy kicsit és lehetne egy körbenézés(,, és jobbra a focipálya közepén ott van Ő").

Kihagyhatnád a cikis helyzeteinek a nagy részét és írhatnál bele egy ellenséget.

Amúgy nem rossz, küldheted a folytatást!

2013. márc. 9. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!