Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak mi bajuk van akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak mi bajuk van akik szerint saját korosztályuk már öreges?

Figyelt kérdés

Miféle nem normális, beteges gondolkodás ez hogy egy 35-40 éves pasi nem talál korosztályában párt mert hogy ő akárhogy nézi ezek már ilyen "öregedő nénik" !!!

Miért ő talán egy fiatal csődör???

2023. ápr. 11. 09:33
1 2 3 4 5 6
 11/57 vayma ***** válasza:
84%
Nőként írom, hogy szerintem is öreges a korosztályom (nők és férfiak is). A fizikai aktivitása és állapota a többségnek borzasztó. Ettől függetlenül van, akire ez nem igaz, csak kevés (apám a mai napig rám ver futásban). Én nem rovom fel, ha valakinek nincs türelme szemezgetni az aligból.
2023. ápr. 11. 10:46
 12/57 anonim ***** válasza:
82%

Én a 20-as éveimben kövér voltam, rá kellett jönnöm, hogy tenni kell azért, hogy kinézzek valahogy.

Nekem vagy nagyon peches környezetem van, hogy 20 évesen sem voltak többségében szépek az emberek, vagy a szépség az arcberendezéstől független, és csak az számít, Ed Gein milyen feszes lámpabúrát tudna csinálni a ránctalan bőrömből.

"Ha házasságban vagy, akkor az sem motivál, hogy minden áron jól kell kinézni, mert még párt kell találnod"

Nem, akkor az motivál, hogy magamnak tetszek, illetve a párom is lásson kívánatosnak - miért járna egy új fasznak, hogy jól nézzek ki, de a férjemnek nem?

2023. ápr. 11. 10:47
 13/57 anonim ***** válasza:
31%
12-es, gratulálok, te ilyen vagy, de a többség meg nem. Ez meg is látszik.
2023. ápr. 11. 10:48
 14/57 anonim ***** válasza:
52%
Nem néznek tükörbe
2023. ápr. 11. 10:51
 15/57 anonim ***** válasza:
81%
A többség a környezetemben ilyen. Koruknak megfelelően kinéző, csinos nőket látok. Ritka, ha valaki pukkant annyira, hogy ez a szó eszedbe jusson.
2023. ápr. 11. 10:54
 16/57 anonim ***** válasza:
84%
15-ös, nem mindegy, hogy Budán élsz, vagy Kelet-Magyarországon.
2023. ápr. 11. 10:56
 17/57 anonim ***** válasza:
81%
16. Így van. Nem mindegy, hogy a legtöbb ismerősöd diplomás irodai munkás, vagy gyári munkás. Példának okáért. De még sok ilyen példát lehetne írni.
2023. ápr. 11. 11:00
 18/57 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki olyan párt keres akit akar.
2023. ápr. 11. 11:08
 19/57 anonim ***** válasza:
23%
7. Szerinted az őskorban a 40 éves halálán levő hím ölte le a legtöbb mamutot? Vagy a fiatalabb, érett, ereje teljében levő 20on éves.
2023. ápr. 11. 11:10
 20/57 anonim ***** válasza:
74%
A hatosnak szántam. Evólúció soran nem is éltek 40 évig az emberek, és nem is voltak olyan erőforrások amik 40 évbe teltek volna összegyűjteni. Ez akkora nagy hülyeség, minthogy azt mondtad volna, hogy a nők azért hajlamosabbak a bolti lopásra, mert evolúció miatt természetből adódóan szeretnek gyűjtögetni.
2023. ápr. 11. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!