Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak mi bajuk van akik szerint saját korosztályuk már öreges?
Miféle nem normális, beteges gondolkodás ez hogy egy 35-40 éves pasi nem talál korosztályában párt mert hogy ő akárhogy nézi ezek már ilyen "öregedő nénik" !!!
Miért ő talán egy fiatal csődör???
Én a 20-as éveimben kövér voltam, rá kellett jönnöm, hogy tenni kell azért, hogy kinézzek valahogy.
Nekem vagy nagyon peches környezetem van, hogy 20 évesen sem voltak többségében szépek az emberek, vagy a szépség az arcberendezéstől független, és csak az számít, Ed Gein milyen feszes lámpabúrát tudna csinálni a ránctalan bőrömből.
"Ha házasságban vagy, akkor az sem motivál, hogy minden áron jól kell kinézni, mert még párt kell találnod"
Nem, akkor az motivál, hogy magamnak tetszek, illetve a párom is lásson kívánatosnak - miért járna egy új fasznak, hogy jól nézzek ki, de a férjemnek nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!