Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak mi bajuk van akik szerint saját korosztályuk már öreges?
Miféle nem normális, beteges gondolkodás ez hogy egy 35-40 éves pasi nem talál korosztályában párt mert hogy ő akárhogy nézi ezek már ilyen "öregedő nénik" !!!
Miért ő talán egy fiatal csődör???
Szerintem nagy részt az is baj, hogy a média, és minden felület azt hirdeti, hogy idősebb korban már értéktelen egy nő, és az öregedés nem természetes-és ha megnézitek, ezt ugye nőkön hirdetik.
Használj ránctalanítot, a striáidat tüntesd el, legyél szőrtelen 0-24 minden nap, plasztikai kezelések, szem alatti karikák, ősz hajakat fedő festékek, tehát az megy, hogy küzdjünk az öregedés ellen mi nők.
És ezzel az a probléma, hogy a nők is kétségbe esnek, hogy az öregedés baj, az öregedés rossz, öregen nem fognak kelleni senkinek, értéktelenek, stb.
És persze, a férfiak is a hamvas, fiatal nőket akarják. Ezzel nem azt mondom, hogy csak a média befolyásolja, de ez is egy tényező, hogy az öregedést nem mint normális folyamatot mutatja be, hanem mint valami problémát ami a nőknél lép fel. És ez nagyon szomorú.
"hanem azért, mert a környezetében elvárás, hogy ne hagyja el magát"
Ez most komoly? Felnőtt emberek a szomszédok miatt csinálnak vagy nem csinálnak dolgokat? Az ilyeneket nem tudom sajnálni.
Az sem tiszta nekem, hogy ha van egy környezet, aki elvárja tőled, hogy pukkanj le vagy nézz ki normálisan, az csak az egyik nemre hat?
Tehát vannak olyan falvak, ahol a nőt lenézik, ha elmegy futni, de a férfit nem? És innen jön ez a sok George Clooney csúnya feleségekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!