Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak mi bajuk van akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak mi bajuk van akik szerint saját korosztályuk már öreges?

Figyelt kérdés

Miféle nem normális, beteges gondolkodás ez hogy egy 35-40 éves pasi nem talál korosztályában párt mert hogy ő akárhogy nézi ezek már ilyen "öregedő nénik" !!!

Miért ő talán egy fiatal csődör???

2023. ápr. 11. 09:33
1 2 3 4 5 6
 31/57 Mathus ***** válasza:
54%

a kérdésre is:

[link]

az egészségben eltöltött idő hossza FÜGGETLEN a szociális státusztól, azaz hogy ki-meddig marad "fiatal" (mentálisan és fizikailag), az kizárólag az egészségtudatos magatartásától függ, az meg nem pénzkérdés.

mindkét nembéliek azokat tartják vonzónak, akik egészségesen néznek ki, és sajnos a lányok valóban hamarabb kezdenek lepukkanni, mint a fiúk.

2023. ápr. 11. 11:54
 32/57 anonim ***** válasza:
72%

Dehogynem pénzkérdés. Alapból az, hogy van-e pénzem jógabérletre, egészséges, minőségi kajákra, legalább 1 jóféle arckrémre.

És kiválthatok vele egy csomó dolgot. Ha van elég pénzem, rendelhetek kaját, normálisat, nem főzelékeket, szuper helyekről, és nem kell az időmet és az energiámat a konyhában eltölteni. Ugyanígy ha van pénzem takarítónőre. Ezek nem luxus dolgok.

2023. ápr. 11. 12:03
 33/57 anonim ***** válasza:
79%

"lányok valóban hamarabb kezdenek lepukkanni, mint a fiúk"

A lányoknak van honnan lepukkanniuk. A fiúk soha nem néznek ki jól. Ha valaki egész életében egy hájas, szőrös, igénytelen malac, az hova pukkan?

2023. ápr. 11. 12:05
 34/57 anonim ***** válasza:
15%

Csúnya, vagy nem csúnya, az emberek általában nem annyi idősek, amennyinek kinéznek.

Van aki lélekben idősebb, van aki pedig fiatalabb. Az én apám az élő példa rá. Tiniként az idősebb nőket, idősödve pedig az egyre fiatalabb nőket hajtotta. Most lassan hatvan éves, édesanyám pedig a lányával majdnem egyidős.

De ő örökké fiatal. Még most is bulizna, meg száguldozna, meg csajozna, ha nem lenne felesége. Ilyen az élet, a férfiak későn érnek, van aki egyszerűen nem tud megnyugodni, mert örökmozgó.

Sok nő negyven évesen befejezettnek tekinti a kalandokat. Nem mindenki ég olyan magas hőfokon, ezért keresik bizonyos férfiak a fiatalabbakat, akik viszont még izgalomra és kalandra vágynak. Meg hát egy fiatalabb nő mellett ők is fiatalnak érezhetik magukat.

Egy negyvenes nőnek általában már családja van, csak komolyban gondolkodik, mert mi nők a természetünknél fogva vágyunk az érzelmi biztonságra. Ez teljesen rendjén van így.

A férfiak amúgy is későn érnek.

2023. ápr. 11. 12:07
 35/57 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, a lányok hamarabb kezdenek lepukkanni? Szerintem meg fordítva. Férfiak között több az elhízott, hamar kopaszodnak. 30 évesen már 40-nek néznek ki. De egyéni, hogy ki mit tapasztal a környezetében.
2023. ápr. 11. 12:07
 36/57 anonim ***** válasza:
29%
Nekem egy vén pöcs, nem is olyan rég azt mondta, hogy a 40 feletti nőket ő már nem is nézi meg, mert azoknak már leáldozott.
2023. ápr. 11. 12:08
 37/57 anonim ***** válasza:
0%

34-es vagyok.

Csak most jutottam a kommentáradat végére.

Természetesen nem tartom helyén valónak, hogy a férfiak ezzel megalázzák a nőket, vagy "lepukkantnak" merjék őket nevezni, csupán úgy gondolom, mindenkinek van joga saját magában tudni, hogy kihez nem vonzódik, mivel a vonzalmat nem lehet kikényszeríteni.

Fiatalként nem bűn az idősebbekhez vonzódni, de fordítva már igen?

2023. ápr. 11. 12:11
 38/57 anonim ***** válasza:
79%

"Fiatalként nem bűn az idősebbekhez vonzódni, de fordítva már igen?"

Nekem nem ezzel van a bajom, hanem hogy ez mindig fiatal csajszika öreg fószerben van jelen.

Ha valaki leír egy olyan kapcsolatot, hogy 30 éves nő és 26 éves férfi, 4 év, járhattak egyszerre suliba, lehetnének tesók, ugyanaz a generáció, akkor mindenki a szívéhez kap, hogy ez nem természetes. De ha nagypapi az unokájával akar összejönni, az érthető, a PaSiK kÉsŐbB éRnEk.

2023. ápr. 11. 12:33
 39/57 anonim ***** válasza:
68%

"Biológiai szemmel nézve a nő legerősebben a genetikáját teszi bele az utódnemzésbe, a férfi viszont az erőforrásait"

Inkább a férfi is tegye bele a genetikáját, az erőforrásai csak a putris csóró csajokhoz kellenek.

2023. ápr. 11. 13:03
 40/57 anonim ***** válasza:
10%
Plusz a fenti mondat nem is igaz. A férfi ugyanúgy beleteszi a genetikáját, 50-50%.
2023. ápr. 11. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!