Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nemrég lettem 25 éves egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég lettem 25 éves egyedül fogok meghalni ?

Figyelt kérdés

Otthonról dolgozom, így munka társaim és társaságom az nincsen,

Utoljára 5 éve volt párkapcsolatom,

Másfél évig voltunk együtt összesen 3 párkapcsolatom volt eddig

Badoozok, tinderezek, van az a tipikus mondás féle ami meg csapta a fülemet

Túl szép vagyok egy csúnya pasihoz, de túl csúnya egy helyeshez😅😅 egy kis fekete humor féle,

Vissza a problémához, az a baj hogy ki se mozdulok már évek óta, barátaim nincsenek, a boltba is heti 1-2 szer megyek legtöbbször rendelek

Annyira meg szoktam már az itthon létet hogy az is nagy stressz és félelmet okoz bennem ha ki kell mozdulnom, baszki… tudom hogy szánalmas, a társkeresős platformokon is csak a szerencsétlenek találnak meg… akik vagy képet kérnek, vagy azt akarják hogy a szolgáim legyenek… igen számomra is érthetetlen… mit tegyek?? Túl késő tenni valamit ? És egyedül fogok meghalni ? 😢

2023. ápr. 10. 04:42
1 2
 1/18 anonim válasza:
50%

Szia!

Nem vagy egyedul. En is azt csinalom. En se mozdulok ki, már évek óta, barátaim sincsenek, és a boltba is csak heti 1-2-szer megyek, pár dolgot felkapok, és jovok haza, és megy tovább az itthonlét.

2023. ápr. 10. 05:20
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem egyedül,de neked ez így teljesen jó,mert jobb otthon rohadni mint egy börtönben,mint kimozdulni,mozogni.
2023. ápr. 10. 05:30
 3/18 A kérdező kommentje:
Ahh baszki… sajnálom :(
2023. ápr. 10. 05:30
 4/18 A kérdező kommentje:

Kedves kettes

Teljesen igazad van, jó hogy bele láttál az életembe és ismered az érzéseimet így hogy el olvastál pár sort,

Vannak további tanácsid ? Te biztos nagyon sikeres vagy az élet minden területén taníts minket mester 🙏🏻

2023. ápr. 10. 05:36
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
En is igy vagyok :D Bar en nem stresszelek, ha ki kell mozdulnom, csak neha kenyelmesebb rendelni. De boltba menni is szeretek neha, kell annyi seta🤣
2023. ápr. 10. 06:33
 6/18 Gymnospermatophyta ***** válasza:
62%

" Túl szép vagyok egy csúnya pasihoz, de túl csúnya egy helyeshez "

Remélem nem ez alapján próbálkozol. :) Akit Te helyesnek látsz, lehet más átlagosnak. Tehát nyugodtan próbálkozz olyannál, akik tetszenek. Nem tudod, hogy nekik ki a szép és ki nem. Nagyon sok olyan párt láttam már, ahol a csaj tökre átlagos volt szerintem és a srác simán tudott volna szebbet is találni (de Neki mégis Ő kellett, mert őt találja szépnek, gondolom) szerintem és ugyan ez fordítva is. Mindez csak az én szememmel természetesen. Szóval ez annyira szubjektív, hogy bátran próbálkozhatsz. :)

De lehet eddig is így tettél, csak... mondom:D

2023. ápr. 10. 06:55
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Én szívesen megismernék egy ilyen otthon ülős lányt, tartósan is, egy barátság extrákkal.

F40

2023. ápr. 10. 07:14
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

Én is szeretek inkább otthon ülni. De ha járkál is az ember ide-oda, akkor sem szólítják meg a férfiak feltétlenül. Engem még sosem. Bezzeg barátnők mindig mesélik, hogy most is elkezdett velük beszélgetni egy férfi a semmiből, illetve bókolni a boltban,buszmegállóban. Hogy ez min múlik? Talán kisugárzás.

Csak lehet te sem tudod melyik csoportba tartoznál te. Lehet ha többet mozdulnál ki,még egy vásárlás alatt is találkozhatsz valakivel, aki szimpatikusnak talál. :) Ha egyedül vagy, még szerintem nagyobb is az esélye ennek.

Hajrá-hajrá! Te is fiatal vagy még!

2023. ápr. 10. 07:39
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos igencsak valószínű hogy igen. Ilyen korra aki egyedül marad, annak már nem sok esélye van. Mindenki elkelt, a nők már házasok, lassan gyerekük van…. Stb
2023. ápr. 10. 07:59
 10/18 anonim ***** válasza:
54%
Ugyanígy vagyok ..borzasztó.
2023. ápr. 10. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!