Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég lettem 25 éves egyedül fogok meghalni ?
Otthonról dolgozom, így munka társaim és társaságom az nincsen,
Utoljára 5 éve volt párkapcsolatom,
Másfél évig voltunk együtt összesen 3 párkapcsolatom volt eddig
Badoozok, tinderezek, van az a tipikus mondás féle ami meg csapta a fülemet
Túl szép vagyok egy csúnya pasihoz, de túl csúnya egy helyeshez😅😅 egy kis fekete humor féle,
Vissza a problémához, az a baj hogy ki se mozdulok már évek óta, barátaim nincsenek, a boltba is heti 1-2 szer megyek legtöbbször rendelek
Annyira meg szoktam már az itthon létet hogy az is nagy stressz és félelmet okoz bennem ha ki kell mozdulnom, baszki… tudom hogy szánalmas, a társkeresős platformokon is csak a szerencsétlenek találnak meg… akik vagy képet kérnek, vagy azt akarják hogy a szolgáim legyenek… igen számomra is érthetetlen… mit tegyek?? Túl késő tenni valamit ? És egyedül fogok meghalni ? 😢
Szia!
Nem vagy egyedul. En is azt csinalom. En se mozdulok ki, már évek óta, barátaim sincsenek, és a boltba is csak heti 1-2-szer megyek, pár dolgot felkapok, és jovok haza, és megy tovább az itthonlét.
Kedves kettes
Teljesen igazad van, jó hogy bele láttál az életembe és ismered az érzéseimet így hogy el olvastál pár sort,
Vannak további tanácsid ? Te biztos nagyon sikeres vagy az élet minden területén taníts minket mester 🙏🏻
" Túl szép vagyok egy csúnya pasihoz, de túl csúnya egy helyeshez "
Remélem nem ez alapján próbálkozol. :) Akit Te helyesnek látsz, lehet más átlagosnak. Tehát nyugodtan próbálkozz olyannál, akik tetszenek. Nem tudod, hogy nekik ki a szép és ki nem. Nagyon sok olyan párt láttam már, ahol a csaj tökre átlagos volt szerintem és a srác simán tudott volna szebbet is találni (de Neki mégis Ő kellett, mert őt találja szépnek, gondolom) szerintem és ugyan ez fordítva is. Mindez csak az én szememmel természetesen. Szóval ez annyira szubjektív, hogy bátran próbálkozhatsz. :)
De lehet eddig is így tettél, csak... mondom:D
Én szívesen megismernék egy ilyen otthon ülős lányt, tartósan is, egy barátság extrákkal.
F40
Én is szeretek inkább otthon ülni. De ha járkál is az ember ide-oda, akkor sem szólítják meg a férfiak feltétlenül. Engem még sosem. Bezzeg barátnők mindig mesélik, hogy most is elkezdett velük beszélgetni egy férfi a semmiből, illetve bókolni a boltban,buszmegállóban. Hogy ez min múlik? Talán kisugárzás.
Csak lehet te sem tudod melyik csoportba tartoznál te. Lehet ha többet mozdulnál ki,még egy vásárlás alatt is találkozhatsz valakivel, aki szimpatikusnak talál. :) Ha egyedül vagy, még szerintem nagyobb is az esélye ennek.
Hajrá-hajrá! Te is fiatal vagy még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!