Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők inkább leélnek egy életet egyedül és meghalnak, minthogy összejöjjenek velem?
Ennél kevesebb infót nem is tudtál volna megadni - így csak arra tudok saccolni, hogy iszonyat taszító a személyiséged.
Párkapcsolatban nem helyes a "ha ló nincs, a szamár is jó" felfogás.
“Ha az ember igazán megérett a nőre, mindig meg is kapja. Nem kell törődnie vele. Előbb vagy utóbb megjön.”
Ernest Hemingway
Ady Endre
Sem utódja, sem boldog őse...
Sem utódja, sem boldog őse,
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,
Nem vagyok senkinek.
Vagyok, mint minden ember: fenség,
Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény.
De, jaj, nem tudok így maradni,
Szeretném magam megmutatni,
Hogy látva lássanak,
Hogy látva lássanak.
Ezért minden: önkinzás, ének:
Szeretném, hogyha szeretnének
S lennék valakié,
Lennék valakié.
Forrás: Ady Endre versek
Ó, csillag, mit sírsz! Messzebb te se vagy,
Mint egymástól itt a földi szivek!
A Sziriusz van tőlem távolabb
Vagy egy-egy társam, jaj, ki mondja meg?
Ó, jaj, barátság, és jaj, szerelem!
Ó, jaj, az út lélektől lélekig!
Küldözzük a szem csüggedt sugarát,
S köztünk a roppant, jeges űr lakik!
Forrás: Tóth Árpád versek
Bemutatnálak egy csajnak, de neked úgy se felelne meg!
:)
Mivel semmit nem adtàl meg, így csak általánosságban lehet vàlaszolni.
Én pl 33 éves nőként saját ingatlannal, saját vállalkozással, 2 saját üzlettel, hálistennek stabil és egyre jobb egzisztenciával és viszonylag nagy önismereti munkával a hátam mögött, nagyon sok mindenki helyett választanám az egyedüllétet, hisz a többség nem előrèbb, felfelé húzná az életemet, hanem lefelé, és emellè még megalkuvások sorozata jönne.
Értelmes ember előrèbb akar jutni, nem hátrébb egy kolonccal a nyakán. Összejönni azt jelenti, hogy ott az összeköltözés lehetősége, a közös kassza, amiből nagyon rosszul jöhet ki az a nő, aki olyannal áll össze, aki hátrébb tart nála. Arról nem is beszèlve, hogy ki tudja, mennyire vagy lelki toprongy, kapcsolatfüggő, igénytelen, mindegy, milyen a nő, csak kapaszkodhass belé…
Ez visszataszító, ha tényleg ilyen vagy.
Szerencsére nagyon sok erős nőt ismerek, aki inkább türelmesen vár a megfelelőre, addig pedig építi az èletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!