Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mai nők inkább életük végéig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai nők inkább életük végéig egyedül maradnak, minthogy összejöjjenek olyan pasival, akinél nincs meg a kémia? Mai nők hány éves koráig várnak arra a pasira aki kémiát csinál nekik?

Figyelt kérdés
31 éves lánnyal ismerkedek, szerintem 31 évesen már családra, gyerekre kéne gondolni, de ő még mindig vár a kémiára, csodára, mint egy tini. Azért nem értem mert jól elvagyunk azt mondja csúnya se vagyok, semmi indokot nem mond. Hogy csináljak kémiát ennél a nőnél?
2012. okt. 21. 13:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt nem tudsz.
2012. okt. 21. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
A nők már csak ilyenek... szerintem szerelemből házasodni hülyeség... mert egyszer csak elmúlik és akkor nézünk majd magunk elé, hogy ki is akivel én összeházasodtam :D és egy 31 éves nőnek már tisztába kellene lenni vele, hogy az élet nem egy tündérmese... ahol majd jön a királyfi... biz már igy is elégé elszállt az idő felette... és az ő gondolkodását te nem fogod megváltoztatni... kémiát pedig csak úgy nem lehet csinálni, hogy tapsolok egyet és már van is :D
2012. okt. 21. 13:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem jönnék össze olyannal, akivel nincs meg a kémia, mert abból maximum egy kellemes baráti kapcsolat lehet, de nem párkapcsolat - utóbbinak része az intimitás és a szex is, ami viszont csak olyannal működik, akivel megvan a kémia! Én éltem "lakótársi kapcsolatban", senkinek nem kívánom! Jól teszi a nő, hogy nem megy bele, mert hidd el, te is csak szenvednél!
2012. okt. 21. 13:19
 4/11 A kérdező kommentje:
De szerintem nem jön el minden nőnének el ez a kémiás dolog. Nem hiszem, hogy minden nő talál olyan párt, aki kémiázik vele és még őt is akarná, akinél nem jön meg az inkább 60 évesen is ott ül és várja a kémiát??
2012. okt. 21. 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
De van ilyen. Igaz nem a kémiától függ, de van ilyen. Nagyjából mindenkinél.
2012. okt. 21. 13:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Minden nő, aki házasodott ott stimmel a kémia? szerintem nagyon sok nő 30 felett házasodik úgy hogy csak jó vele, mert egyszerűen nem találta meg a párját
2012. okt. 21. 13:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Te túlmisztifikálod a "kémiát". Ez csupán egy olyan valami, ami a másikban megfog, ami miatt vonzódni tudok hozzá. Ha magamból indulok ki, akkor kb. pasik 50%-a képes kiváltani bennem "kémiát", ha úgy alakul. Ez mindössze annyit jelent, hogy képes lenne hatni rám, ha úgy alakulna, valami vonzót látok benne (nem tetszik, nem akarok vele kezdeni, de ha akarna, el tudna csábítani). De ott van a másik 50%, aki nem tud belőlem ilyesmit kiváltani, olyannal meg tényleg nem érdemes kezdeni, mert nem lenne hosszú távú kapcsolat.
2012. okt. 21. 13:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Te nem látod a fától az erdőt! Ennyire kétségbeesetten akarsz kapcsolatot, hogy képes lennél olyannal összekötni az életed, akivel nem vonzódtok egymáshoz?

És UTÁNA mi lesz? Szerinted ez olyan dolog, hogy akkor majd éltek boldogan, barátokként? Hát elárulom, hogy ez nem működik! Házasságok ezrei bomlanak fel azért, mert a kezdeti intimitás megszűnik, és ilyenkor könnyen beférkőzik egy 3. is a képbe.

Személy szerint én azt gondolom, hogy egy nő számára pont ez a riasztó, hogy nem érezheti magát nőnek, mert neked annyira mindegy, hogy ki, csak legyen már valaki, bárki! Hú, én menekülnék tőled! Én igenis az első és egyetlen akarok lenni a partnerem számára, nem pedig akárki!

2012. okt. 21. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Kémia

Megvan a közös szimpátia egymás felé = van kémia

Nincs meg a közös szimpátia egymás felé = nincs kémia

2012. okt. 21. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:

ssx44 válaszát kiegészíteném annyival, hogy a 'van kémia' kifejezést leginkább kiemelkedő szimpátia esetén szokták mondani, amikor két ember azt mondaj egymásra, hogy 'aztamindenit'. Ezt kiválthatja személyiség, beszédmód, szóhasználat, kifejezésmód, gesztusok, mozgáskultúra, vagy akár a szimpla külső is, ami hordoz valami különlegest. Aki felé senki nem érez 'kémiát', az elgondolkodhatna azon, hogy lehet nincs benne semmi különleges, ami ezt kiválthatná. Ha csak egyvalaki nem érez, akkor lehet nem is hozzá való az illető. Ezt "kiváltani" nemigen lehet, mert az ember saját személyisége kell hozzá. Ha mást csinál, mint amilyen, akkor ahogy abbahagyja, el is múlik a dolog. Maximum fel lehet előtte fedni eddig nem látott részeink.

Ellenben az is valós jelenség, hogy 30as nők tündérmesére várnak, és az elfogadhatóan jót is elutasítva várják a csodát, ami nem mindenkinél következik be. Ez azért utal az ő személyiségére is, hogy mennyire lenne tanácsos erőltetni vele a dolgot.

2012. okt. 21. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!