Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai nők inkább életük végéig egyedül maradnak, minthogy összejöjjenek olyan pasival, akinél nincs meg a kémia? Mai nők hány éves koráig várnak arra a pasira aki kémiát csinál nekik?
Te nem látod a fától az erdőt! Ennyire kétségbeesetten akarsz kapcsolatot, hogy képes lennél olyannal összekötni az életed, akivel nem vonzódtok egymáshoz?
És UTÁNA mi lesz? Szerinted ez olyan dolog, hogy akkor majd éltek boldogan, barátokként? Hát elárulom, hogy ez nem működik! Házasságok ezrei bomlanak fel azért, mert a kezdeti intimitás megszűnik, és ilyenkor könnyen beférkőzik egy 3. is a képbe.
Személy szerint én azt gondolom, hogy egy nő számára pont ez a riasztó, hogy nem érezheti magát nőnek, mert neked annyira mindegy, hogy ki, csak legyen már valaki, bárki! Hú, én menekülnék tőled! Én igenis az első és egyetlen akarok lenni a partnerem számára, nem pedig akárki!
Kémia
Megvan a közös szimpátia egymás felé = van kémia
Nincs meg a közös szimpátia egymás felé = nincs kémia
ssx44 válaszát kiegészíteném annyival, hogy a 'van kémia' kifejezést leginkább kiemelkedő szimpátia esetén szokták mondani, amikor két ember azt mondaj egymásra, hogy 'aztamindenit'. Ezt kiválthatja személyiség, beszédmód, szóhasználat, kifejezésmód, gesztusok, mozgáskultúra, vagy akár a szimpla külső is, ami hordoz valami különlegest. Aki felé senki nem érez 'kémiát', az elgondolkodhatna azon, hogy lehet nincs benne semmi különleges, ami ezt kiválthatná. Ha csak egyvalaki nem érez, akkor lehet nem is hozzá való az illető. Ezt "kiváltani" nemigen lehet, mert az ember saját személyisége kell hozzá. Ha mást csinál, mint amilyen, akkor ahogy abbahagyja, el is múlik a dolog. Maximum fel lehet előtte fedni eddig nem látott részeink.
Ellenben az is valós jelenség, hogy 30as nők tündérmesére várnak, és az elfogadhatóan jót is elutasítva várják a csodát, ami nem mindenkinél következik be. Ez azért utal az ő személyiségére is, hogy mennyire lenne tanácsos erőltetni vele a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!