Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mai nők inkább életük végéig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai nők inkább életük végéig egyedül maradnak, minthogy összejöjjenek olyan pasival, akinél nincs meg a kémia? Mai nők hány éves koráig várnak arra a pasira aki kémiát csinál nekik?

Figyelt kérdés
31 éves lánnyal ismerkedek, szerintem 31 évesen már családra, gyerekre kéne gondolni, de ő még mindig vár a kémiára, csodára, mint egy tini. Azért nem értem mert jól elvagyunk azt mondja csúnya se vagyok, semmi indokot nem mond. Hogy csináljak kémiát ennél a nőnél?
2012. okt. 21. 13:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez a kémia, szikra és hasonló dolgok csak azért vannak, hogy ráfoghassák a nők a megmagyarázhatatlant valamire, ami megtestesíti azt, hogy nem éreznek vonzalmat.

Érted, mint amikor egy rákos, akiről végleg lemondtak, végül teljesen felépül, és hogy akkor ez biztos csoda, vagy Isten műve.

Azt, hogy csúnya nem vagy, az még akár igaz is lehet, a nőknél kicsit más a vonzalom, nem annyira alapul a külsőségeken.

2012. okt. 21. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!