Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érez még így? Elegem lett a párkapcsolatokból, nem tudok bízni a férfiakban. Rengeteget csalódtam, családot úgysem akarok, így szerintem egyedül fogok meghalni idővel. Nem érzem magam biztonságban egy párkapcsolatban. 33/N.
"Nem érzem magam biztonságban egy párkapcsolatban"
Értem, hogy te hogy gondolod amit írtál, de a biztonságot saját magadban kell megtalálnod!
Te magad vagy egy egész, egy önálló individuum, és egyedül is meg kell, hogy találd az élet értelmét, jól kell hogy érezd magad a bőrödben!
"egyedül fogok meghalni idővel"
Igen a halálba mindenki egyedül megy, ahogy amikor megszülettél, azt is egyedül tetted (kivéve császármetszés)!
Nem kell ennyire rettegni az egyedülléttől!
Gondolom még határozatlan vagy, nem igazán tudod mit vársz el egy párkapcsolatban, milyen férfit keresel? Az is lehet, hogy az igényeid nem találkoznak a valósággal. Sajnos valamennyi kompromisszumot mindenki kénytelen kötni, ha párt akar magának. Természetesen ezt úgy értem, hogy nem kell belemenni abba ami neked rossz, vagy nem kell megalázkodni!
Biztos vagyok benne, ha nem akarod görcsösen akkor előbb vagy utóbb megtalálod a párod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!