Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságosabb lenne a sex market, ha a mesterséges inteligenciára bíznánk a párkapcsolatok menedzselését?
Nem tudtam, hogyha az embernek van párja, akkor 0-24-ben a hátsójában kell legyen, se azt, hogy a gyk-t csak egyedülállók használhatják. 🤷🏻♀️
Egyébként már maga a gondolat is szánalmas és nevetséges: senki ne sorsoljon össze senkivel (se chaddel, se incellel, se átlag pasival, se semmilyennel!!), ugyanis a magánéletemről és arról kivel fekszek le, kivel jövök össze, kivel nem stb kizárólag én döntök! Semmiféle törvénynek, MI-nek keresnivalója nincsen az emberek párkapcsolati döntéseiben.
"- idealizáljzáljátok, irigyledtek a nőknél sikeres fériakra(Chad), rájuk akartok hasonlítani, de közben őket is utáljátok is őket, buta ősembernet vélitek őket mert nektek csak annyi jön le, hogy a jól kisprolt testükkel vagy pénzükkel vonzonak be csajokat."
Nem ennyi jön le hanem ez tény. Főleg a fejfelépítés a lényeg itt. Van az a tipikus fajta amelyik a legtöbb nőnek bejön. Nem mondom, hogy egy Chad minden nőnek bejön, de egy nő sem mondaná rá, hogy csúnya, és 10-ből 5-6 nőnek bejön. Simán tud szexkapcsolatokat kialakítani, akár többet is egy időben, erőfeszítés nélkül.
Nem irigykedünk rájuk, nem szeretnénk olyanok lenni mint ők, azt szeretnénk ha az igények nem uniformizáltak lennének és egyenlő eséllyel indulna mindenki és a teljesítmény számítana nem olyan dolgok amin nem sokat tudsz változtatni.
Miért? A nők közt nincsenek olyanok, akik a férfiak 50-60%-ának bejönnek? Na ne mesélj... :D
Az ízlés SOSEM lesz erőszakkal rákényszerítve az emberekre. Ha bármi is összejön az elmebeteg ötleteitekből, a legtöbb, amit kaphatsz, hogy egy rettegő nő undorodva tűri, ahogy megerőszakolod. Ez kell?
234
De akkor mit várnál? Élje le az ember életét társ, nélkül, szex nélkül, vágyakozó pillantások nélkül? Ez miért csak csadéknek jár ki? Meg tudnád magyarázni?
235
És vágyakozó pillantást mégis melyik erőszakos intézkedéssel szeretnél kicsikarni a nőkből, he?
Az életben semmi sem jár. Te minőségi párkapcsolat nélkül élsz, én apa nélkül nőttem fel, a haverom kiskora óta súlyos cukorbeteg, egyeseknek meg ivóvíz sem jut. Nem szóltak még, hogy ilyen az élet?
236
Jó könnyen veszed, nem csak a magad problémáját hanem másét is.
237
Ja, ezért nem teljesen szar az életem.
241
Ezeknek az embereknek nem esik le, hogy ilyen attitűddel hozzájárulnak a világ jelenlegi állapotához. Kijelentik, hogy a világ igazságtalan és kész. De pont azért igazságtalanok mert ők maguk (is) tesznek róla.
Ez a könnyebbik út ugye. Beállni a sorba és menni a nyájjal.
Változtatni, jobb irányba tolni a dolgokat 10-szer, 100-szor nehezebb.
A párkapcsolatosdi is egy erőkultusz szerintük. Szerintük ha a genetikád nem adott akkor nem érdemled meg, hogy párod legyen, családot alapíts, szexuális igényeid kielégülésre leljenek. És ezek az igények nem fontosak az életben, vígan le lehet élni egy életet egyedül könyveket olvasva.
Totális empátia hiány és erőkultusz.
Félelmetes de ezért tudjuk, hogy mi ellen harcolunk és, hogy a céljaink jók és nemesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!