Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságosabb lenne a sex market, ha a mesterséges inteligenciára bíznánk a párkapcsolatok menedzselését?

Figyelt kérdés
És az MI sorsolná össze a párokat a külső belső tulajdonságaik, sikerességük, stb. alapján. Akkor nem az lenne, hogy az átlagmancik is csak a top 20% pasival akarnak összejönni (hogy aztán nyivákoljanak, hogy dobták őket), és az alfa chadeknek is csak egy nőt dobna a gép, és nem mehetnének végig a fél kerület összes jónőjén.

2023. ápr. 4. 15:40
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/365 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudtam, hogyha az embernek van párja, akkor 0-24-ben a hátsójában kell legyen, se azt, hogy a gyk-t csak egyedülállók használhatják. 🤷🏻‍♀️

Egyébként már maga a gondolat is szánalmas és nevetséges: senki ne sorsoljon össze senkivel (se chaddel, se incellel, se átlag pasival, se semmilyennel!!), ugyanis a magánéletemről és arról kivel fekszek le, kivel jövök össze, kivel nem stb kizárólag én döntök! Semmiféle törvénynek, MI-nek keresnivalója nincsen az emberek párkapcsolati döntéseiben.

2023. ápr. 10. 18:47
 232/365 anonim ***** válasza:
0%

"- idealizáljzáljátok, irigyledtek a nőknél sikeres fériakra(Chad), rájuk akartok hasonlítani, de közben őket is utáljátok is őket, buta ősembernet vélitek őket mert nektek csak annyi jön le, hogy a jól kisprolt testükkel vagy pénzükkel vonzonak be csajokat."

Nem ennyi jön le hanem ez tény. Főleg a fejfelépítés a lényeg itt. Van az a tipikus fajta amelyik a legtöbb nőnek bejön. Nem mondom, hogy egy Chad minden nőnek bejön, de egy nő sem mondaná rá, hogy csúnya, és 10-ből 5-6 nőnek bejön. Simán tud szexkapcsolatokat kialakítani, akár többet is egy időben, erőfeszítés nélkül.

Nem irigykedünk rájuk, nem szeretnénk olyanok lenni mint ők, azt szeretnénk ha az igények nem uniformizáltak lennének és egyenlő eséllyel indulna mindenki és a teljesítmény számítana nem olyan dolgok amin nem sokat tudsz változtatni.

2023. ápr. 10. 20:35
 233/365 anonim ***** válasza:
86%

Miért? A nők közt nincsenek olyanok, akik a férfiak 50-60%-ának bejönnek? Na ne mesélj... :D

Az ízlés SOSEM lesz erőszakkal rákényszerítve az emberekre. Ha bármi is összejön az elmebeteg ötleteitekből, a legtöbb, amit kaphatsz, hogy egy rettegő nő undorodva tűri, ahogy megerőszakolod. Ez kell?

2023. ápr. 10. 20:39
 234/365 anonim ***** válasza:
0%

234

De akkor mit várnál? Élje le az ember életét társ, nélkül, szex nélkül, vágyakozó pillantások nélkül? Ez miért csak csadéknek jár ki? Meg tudnád magyarázni?

2023. ápr. 10. 20:44
 235/365 anonim ***** válasza:
86%

235

És vágyakozó pillantást mégis melyik erőszakos intézkedéssel szeretnél kicsikarni a nőkből, he?

Az életben semmi sem jár. Te minőségi párkapcsolat nélkül élsz, én apa nélkül nőttem fel, a haverom kiskora óta súlyos cukorbeteg, egyeseknek meg ivóvíz sem jut. Nem szóltak még, hogy ilyen az élet?

2023. ápr. 10. 20:50
 236/365 anonim ***** válasza:
10%

236

Jó könnyen veszed, nem csak a magad problémáját hanem másét is.

2023. ápr. 10. 20:55
 237/365 anonim ***** válasza:
0%
S ami még ennél is frusztrálóbb, hogy mások a státuszod egy olyan dolog alapján ítélik meg ami az irányításodon kívül esik. Tehát ha nincs nőd, nem döngetsz nőket akkor egy lúzer vagy, valamilyen bajod van biztosan. Szerintem ha ez nem lenne akkor sokkal könnyebben megbirkóznának az incelek az egyedülléttel. De ráadásul még forgatják bennük a tőrt, nem elég, hogy kibhaszott velük a természet még csesztetik őket emiatt.
2023. ápr. 10. 20:57
 238/365 anonim ***** válasza:
83%

237

Ja, ezért nem teljesen szar az életem.

2023. ápr. 10. 20:58
 239/365 anonim ***** válasza:
80%
Mint már mondtam: ez van. A vakot, a bénát, a szociális szorongót, a csórót, a szexuálisna túl nyitott, a szexuálisan túl zárkózott, a túl magas, túl alacsony, szegény, nerotikus, pszichotikus, fura, csöndes és így tovább embereket szintén szivatják olykor. Egyik-másik kategóriába én is beleestem életem során. Ez van, basszameg, a világ nem egy Disney mese. Ideje napirendre térni efölött.
2023. ápr. 10. 21:08
 240/365 anonim ***** válasza:
6%

241

Ezeknek az embereknek nem esik le, hogy ilyen attitűddel hozzájárulnak a világ jelenlegi állapotához. Kijelentik, hogy a világ igazságtalan és kész. De pont azért igazságtalanok mert ők maguk (is) tesznek róla.

Ez a könnyebbik út ugye. Beállni a sorba és menni a nyájjal.

Változtatni, jobb irányba tolni a dolgokat 10-szer, 100-szor nehezebb.

A párkapcsolatosdi is egy erőkultusz szerintük. Szerintük ha a genetikád nem adott akkor nem érdemled meg, hogy párod legyen, családot alapíts, szexuális igényeid kielégülésre leljenek. És ezek az igények nem fontosak az életben, vígan le lehet élni egy életet egyedül könyveket olvasva.

Totális empátia hiány és erőkultusz.

Félelmetes de ezért tudjuk, hogy mi ellen harcolunk és, hogy a céljaink jók és nemesek.

2023. ápr. 11. 14:36
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!