Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságosabb lenne a sex market, ha a mesterséges inteligenciára bíznánk a párkapcsolatok menedzselését?

Figyelt kérdés
És az MI sorsolná össze a párokat a külső belső tulajdonságaik, sikerességük, stb. alapján. Akkor nem az lenne, hogy az átlagmancik is csak a top 20% pasival akarnak összejönni (hogy aztán nyivákoljanak, hogy dobták őket), és az alfa chadeknek is csak egy nőt dobna a gép, és nem mehetnének végig a fél kerület összes jónőjén.

2023. ápr. 4. 15:40
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/365 anonim ***** válasza:
91%

221

Mert konkrétan nem igaz. Természetesen egy jó pasi könnyen talál párt, és jó csajok közül válogathat. Semmi kétség effelől.

De számtalan esetben látok kevésbé jóképű férfiakat boldog párkapcsolatban, mi több én is voltam (szex)kapcsolatban olyan sráccal, akiben nem a külseje fogott meg. (Értsd: a jóképűség egyszetlen definíciója sem illett rá.)

A baj veletek a dogmatikus és végtelenül egyszerű gondolkodás. Én állítom, hogy a szép férfiaknak könnyebb az ismerkedés, de határozottan tagadom, hogy a csúnyáknak lehetetlen. A ti fejetekben meg csak az egyik mellett érvelhet az ember, különben egy gonosz, fasiszta őrült. Ez elég gáz.

2023. ápr. 10. 12:29
 222/365 anonim ***** válasza:
80%

Jaa, hogy nektek az a kulturált, hogy gusztustalan módon fröcsögtök? Hogy azon rimánkodtok, miért ne lehetne nőket erőszakolni? Hogy miért gond, ha a sulis fiúk letapizzák engedély nélkül a lányokat? Hogy tárgyként kezelitek őket, akiket magatok között el akartok osztani, mert önerőből ennyire sem vagytok képesek? Hogy a kérdező olyan háborúért imádkozik, ami a szomszédban van és mások (chadek) halálát kívánja? Hogy némelyek azt ecsetelik, hogy nekik dagadt, igénytelen alkeszként is JÁR a szép, vékony nő? No komment.

Ki sértődik be? Ti vergődtök itt nagy sértettségetekben minden áldott nap. Én aztán ilyen szánalmas fröcsögést nem veszek magamra, mert veletek ellentétben tisztában vagyok vele, hogy amit itt produkáltok az nem más, mint sértődött hisztike és a valóságtól olyan távol áll, mint ide Kína. Nem kell beismerni semmit, mert nem vagyunk egy homogén massza és nem mind ugyanazt akarjuk! Azon meg mi a meglepő, hogy a nőknek is fontos a vonzó külső?? Ja igaz, a mi kva anyánkat, hogy nem fekszünk össze bármilyen taszító alakkal. Talán nektek nem számít a külső? Ti biztos összejönnétek bárkivel, ugye? Legyen az ronda/dagadt/igénytelen/taszító külsejű. Persze, mese habbal. Nem egy kérdés alatt ecsetelték már az incelek, hogy nekik a szép nők kellenek meg linkelgették a top nőket, miszerint ezek csak átlagosak. Végtelenül képmutatóak vagytok, az elvárásaitokat nektek is ám az egekben vannak, aztán ti vagytok a legjobban felháborodva rajta, ha a nőknek is vannak..

Ahhoz meg rettenetesen ostobának kell lenni, hogy valaki a valóságot a végletekig tagadja és azt vizionálja, hogy csak a jóképű pasik vannak kapcsolatban meg csak ők szexelnek. Továbbra is átlagos és csúnya férfiak millió, sőt milliárdjai vannak kapcsolatban, ezek mellett miért siklotok állandóan el? Ja, mert az nem titeket igazol, világos. Biztos azért van egy rakat egyszerű melósnak (ahogy nevezitek) felesége, családja, mert a nőknek csak a chadek kellenek. Halljátok ti magatokat?

2023. ápr. 10. 12:35
 223/365 anonim ***** válasza:
6%

"De számtalan esetben látok kevésbé jóképű férfiakat boldog párkapcsolatban, mi több én is voltam (szex)kapcsolatban olyan sráccal, akiben nem a külseje fogott meg. (Értsd: a jóképűség egyszetlen definíciója sem illett rá.)"

Azt még én érteném, ha PÁR kapcsolatot akartál volna, de miért feküdtél alá valakinek, akitől nem akartál semmit, és nem is tetszett? Mert gyakorlatilag most mondod azt, hogy akkor szexre a ronda is jó.

2023. ápr. 10. 12:40
 224/365 anonim ***** válasza:
82%

224

Simán benne lettem volna a párkapcsolatban, mert vonzott a srác. Volt benne valami elb@szottul aranyos szemtelenség, magabiztosság, lazaság, ami lenyűgözött.

Sajnos megismerkedésünk után pár hónappal tervezett elköltözni külföldre, így teljesen értelmetlen lett volna PÁRkapcsolatba kezdeni, de még így is dumálunk néha.

Amúgy meg ne nevezd rondának, ha kérhetem.

2023. ápr. 10. 12:46
 225/365 anonim ***** válasza:
81%

Szóval, ha valaki nem illik bele a kifejezett jóképű férfi típusba, akkor csak ronda lehet? És akkor ti nem végletekben gondolkodtok. A 224-es pedig annyit bizonyít, hogy mint mondottuk, a nőknek nem csak a külső számít, hanem sok más is. Ti hiszitek azt, hogy csak és kizárólag a külsőt nézzük, de ez is jól bizonyítja, hogy nem így van.

Amúgy ismét: mi a franc közöd van ahhoz, hogy ki-kivel fekszik le?! Irigykedsz vagy mi a gond? Akart tőle valamit nyilván, szexet (de akár párkapcsolatot is, ami valami miatt nem jött össze, ezt látatlanban, nulla információval nem tiszted megítélni) ahogy a férfi is, hol a probléma? Sehol. Továbbra sincs közöd más magánéletéhez, kizárólag a tiédhez.

2023. ápr. 10. 12:50
 226/365 anonim ***** válasza:
18%

"Még mindig nincs olyan “a nők” ugyanis továbbra is önálló emberek vagyunk, önálló véleménnyel, ízléssel, gondolkodással. Ezt tényleg ennyire nehéz felfogni?"

[link]

38F incel

2023. ápr. 10. 16:46
 227/365 anonim ***** válasza:
80%

Azt hiszed bárkit is érdekel egy hisztis, sértődött incel fröcsögése? Szóval azért, mert néhány korlátolt incel, aki csak azt látja meg, amit meg akar látni, leírja, hogy minden nőnek ugyanolyan pasi kell, akkor az hirtelen igaz lesz? Rossz hírem van: nem lesz az. Nem is kell ellene érvelni sem, mert maga a való élet rá a cáfolat. MINDENFÉLE férfit látni mindenféle nővel. Koránt sem minden nő mellett ugyanaz az általatok vizionált jóképű pasi sétál.

Ilyen frusztrált, vagdalkozó hiszti amúgy bármelyik nő is tudna írni, többek között az lenne benned, hogy szigorúan mindegyik férfinak a sportos, feszes test kell; közepes/nagy mell; kerek, formás fenék; szép, hosszú haj és társai. Pont annyira lenne igaz, mint fordítva.

2023. ápr. 10. 17:04
 228/365 anonim ***** válasza:
100%

Incelek én szerintem nektek el kéne beszélgetni egy szakemberrel ugyanis megfigyeltem néhány logikai bakit a gondolkodás módotokban:

- az a fő bánatotok, hogy nincsen barátnőtök, de közben habzó szájjal fröcsgtök és gyülőlködtök itt a nőkről.

- idealizáljzáljátok, irigyledtek a nőknél sikeres fériakra(Chad), rájuk akartok hasonlítani, de közben őket is utáljátok is őket, buta ősembernet vélitek őket mert nektek csak annyi jön le, hogy a jól kisprolt testükkel vagy pénzükkel vonzonak be csajokat.

- nők szexrabszolgaságba kényszerítéséről fantizáltok de az igazi probléma az, hogy úgy érzitek, hogy nem kelletek senkinek és ezen az sem javítana ha kényszerből kirendelnének mellétek egy nőt.

- ha valakinek tőletek mégis lesz barátnője annak nem örültök hiszen ti sem vagytok teljesen veszett ügy hanem inkább kiutáljátok és árúlónak bélyegzitek. (Például a 8chan-alapító kerekesszékes Fredrick Brennanne esete)

2023. ápr. 10. 17:55
 229/365 A kérdező kommentje:

Én is látok itt néhány bakit.

Az itt írogató nőknek rendben van az élete. Tényleg. Mindnek megvan a maga pasija, teljes értékű, tartalmas élete. Ahhoz képest húsvét idején is itt pörögnek, egy számukra irreleváns kérdésen, mert hát mit érdekli őket az incelek sorsa, ha egyszer otthon várja őket az álompashii?

Aztán mást sem olvasok, mint hogy minden nőnek mást jelent a jó pasi, blablabla, nem csak chadek és incelek vannak, blablabla, átlagpasiknak is van jónőjük, blablaba...

Ahhoz képest ha csak felmerül, hogy az MI esetleg nem csak chadekkel (értsd: minden pasi mínusz chadek!) sorsolná össze őket, jön a felháborodás, hogy ők incellel nem jönnek össze. Vagyis szerintük vagy chad vagy incel - átmenet nincs.

2023. ápr. 10. 18:23
 230/365 anonim ***** válasza:
80%

230

Az MI chaddel se sorsoljon össze. ÉN döntök. Világos?

2023. ápr. 10. 18:35
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!