Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságosabb lenne a sex market, ha a mesterséges inteligenciára bíznánk a párkapcsolatok menedzselését?

Figyelt kérdés
És az MI sorsolná össze a párokat a külső belső tulajdonságaik, sikerességük, stb. alapján. Akkor nem az lenne, hogy az átlagmancik is csak a top 20% pasival akarnak összejönni (hogy aztán nyivákoljanak, hogy dobták őket), és az alfa chadeknek is csak egy nőt dobna a gép, és nem mehetnének végig a fél kerület összes jónőjén.

2023. ápr. 4. 15:40
 361/365 anonim ***** válasza:
76%

Minek kellet kiemelni ezt a kérdést?

Eleve nem volr semmi értelme vagy létalapja az egész agymenésednek.

2023. máj. 5. 10:46
 362/365 anonim ***** válasza:
79%

"az alfa chadeknek is csak egy nőt dobna a gép,"

AMíg ilyen bűzösen undorító a belsőd, kerüld el nagyon nagyon a nőket.

2023. máj. 5. 12:39
 363/365 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem kell ilyen, hogy 'sex market' . Én úgy vagyok ezzel, hogy akivel dolgod van a sorsodban; azt úgyis megtalálod alapvetően. :) :)

[Nem biztos, hogy minden esetben igaz, szerintem nem minden esetben, de ezt gondolom az alapvetésnek, az alapnak; a kiindulási pontnak, hogy ez van úgy az alapállás; aztán más tényezők befolyásolhatják még akár szerintem. ]

2023. máj. 5. 23:44
 364/365 anonim ***** válasza:
Pedig most már a deep learning is segíthetné a pártalálást.
márc. 21. 12:39
 365/365 anonim ***** válasza:

364: Túl sokat várnak az emberek az AI-tól. Szép marketingvonatra ült a világ vele, de a GPT4 még mindig több sületlenséget tud írni, mint hasznos igaz infót.

A google gemini-je pl kilát a netre. Egyszerű kérdést tettem fel: Listázza a környéken (városnevet megadtam) található építőipari cégeket. Erre olyan kamu cégeket kitalált, amik soha semmilyen formában nem is léteztek. Ez még nagyon használhatatlan, komolytalan dolog. Játszani, meg töri dolgozathoz (talán) jó, ha kritikusan átolvasod előtte amit hadovál.

márc. 23. 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!