Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságosabb lenne a sex market, ha a mesterséges inteligenciára bíznánk a párkapcsolatok menedzselését?

Figyelt kérdés
És az MI sorsolná össze a párokat a külső belső tulajdonságaik, sikerességük, stb. alapján. Akkor nem az lenne, hogy az átlagmancik is csak a top 20% pasival akarnak összejönni (hogy aztán nyivákoljanak, hogy dobták őket), és az alfa chadeknek is csak egy nőt dobna a gép, és nem mehetnének végig a fél kerület összes jónőjén.

2023. ápr. 4. 15:40
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/365 anonim ***** válasza:
77%

,,Öntudata sem vágyai a chad iránt. Tehát nem ember lenne hanem egy hibrid szexre tenyésztett organizmus. Ez olcsóbb megoldás mint a prostizás, egészségesebb mert nem kapsz el nemi betegségeket, másokat nem zavarsz vele, chadek továbbra is kurogathatnak Tinderről, a nők továbbra is chadezhetnének, lenne egy párhuzamos társadalom e tekintetben.

Nekem ez bőven megtenné addig amíg olyan életszerű robotokat fejlesztenek amelyek társnak is megfelelnek."

Több dologból is sántít ez a kijelentés sorozat:

1. Az ugye megvan (nincs meg), hogy NEM MINDEN NŐ akar chadet! A nő nem azért akar párkapcsolatot egy férfival, mert chad, hanem mert szimpatikus és lehet rendelkezik egzisztenciális háttérrel (és NEM aranyásó ettől a nő, mert az is ritka)! Ez lehet akár chad is, de nem feltétlen kell annak lenni, hogy a párkapcsolat kialakulhasson! Természetesen kalandok is előfordulnak, DE ott sem állandóan a chadek jönnek szóba, hanem az átlag pasi is! Persze itt is az elsődleges szempont a szimpátia és a szexuális vonzódás!

2. Az ember (értsd: férfi/nő) nem egy tárgy, amit gyártani és pláne nem haszonállat, akit tenyészteni lehet! Az ember egy érző lény és ahhoz, hogy legyen egy ember szintén kell két ellenkező nemű ember, akik a csodálatos biológiai folyamatok következtében létrejön a magzat és utána a nő megszüli a kifejlett egyedet! Az hogy kihez vonzódik azt meg nem lehet manipulálni, mivel egyénfüggő! Azt meg pláne nem, hogy embereket tenyésszünk szexre!

3. Az utolsó mondat meg nettó önzőség! Azért mert neked nincs nő, még nem fog az államfő nő tenyésztő telepet építeni, mert nő hiányában szarul érzed magad!

Szóval két opció! Vagy változtatsz magadon, ami persze (az ilyen mondatok után, amiket te, meg az egész fajtád lenyom) lehetetlen, vagy beletörődsz a sorsodba! Számos embernek sincsen barátnője, többek közt nekem sincs, de nem szidom orrba szájba a nőket, csak azért mert nincs és nincsenek ilyen beteges elképzeléseim sem! Én várok, hogy legyen, de ha nem jön, akkor nem jön kész ennyi!

Kérdező:

Az AI NEM FOG BARÁTNŐT VÁLASZTANI NEKED! Mivel, hogy belülről rohadsz te, meg az egész szájbaélvezett fajtád is! A többi dologra meg már nem térek ki, vagyis a ,,párkapcsolati piac újraosztása", meg a ,,szexuális jogot az alaptörvénybe foglalása" és hasonlók! Azokat az előttem lévő emberkék kifejtették és nem szeretném én elismételni!

2023. ápr. 14. 13:33
 272/365 A kérdező kommentje:
Persze, nem a chad kell a nőknek... de közben itt 200+ hozzászólásban hörögnek már az ötlettől is, hogy az MI nem chadeket dobálna fel neki társkeresőben (tinderen), hanem a szintjükhöz mérhető pasikákat.
2023. ápr. 14. 13:38
 273/365 anonim ***** válasza:
62%
És ha az ő szintjén a chad van akkor olyankor mivan?
2023. ápr. 14. 13:45
 274/365 anonim ***** válasza:
82%
Hülye gyerek, nézzél már szét a világban, ÁTLAGOS ÉS CSÚNYA FÉRFIAKNAK is van barátnőjük, hát hogy lehet valaki ennyire agyilag korlátolt, hogy magát a való élet által megcáfolhatatlan tényeket is tagadja?! Még egyszer: le se szarom kit dobál fel a Tinder, mert úgyis csak azokat fogom jobbra húzni, aki TETSZIK, pont. Senki nem fogja helyettem eldönteni kivel ismerkedjek, kivel feküdjek le vagy épp kivel legyek kapcsolatban. Az én szintemet meg nem te fogod megállapítani és nem is a Tinder, köszi.
2023. ápr. 14. 14:01
 275/365 A kérdező kommentje:

"És ha az ő szintjén a chad van akkor olyankor mivan?"

Jah, minden nőcinek a chad van a szintjén, ugye?

2023. ápr. 14. 14:26
 276/365 anonim ***** válasza:
5%

“ Az én szintemet meg nem te fogod megállapítani és nem is a Tinder, köszi.”

Bezzeg mi ne álmodjunk szép nőkről mert nem az a szintünk, de ti ronda nők álmodhattok csak mert hébe hóba belétek lövi a patront ettől már azt hiszitek ő a ti szintetek.

Ekkora téveszméket és realitás érzék hiányt még nem láttam.

Hogy a fenébe nem tudja hol a szintje de ossza az észt, hogy az incelek adják lejjebb?

Szerintem az átlag és csúnya nők jobban utálják az inceleket mint a jónők mert tudják, hogy ők lennének a szintjük de nekik nem kell mert nekik is joguk van a legjobb chadhez hiszen egyszer élünk és minek adjuk lejjebb!??

2023. ápr. 14. 14:44
 277/365 anonim ***** válasza:
0%

271

“ Szóval két opció! Vagy változtatsz magadon, ami persze (az ilyen mondatok után, amiket te, meg az egész fajtád lenyom) lehetetlen, vagy beletörődsz a sorsodba! Számos embernek sincsen barátnője, többek közt nekem sincs, de nem szidom orrba szájba a nőket, csak azért mert nincs és nincsenek ilyen beteges elképzeléseim sem! Én várok, hogy legyen, de ha nem jön, akkor nem jön kész ennyi!”

Hisz te is tudod, hogy nincs mit változtatni. A genetikád adott. Vagy vonzódnak a nők vagy nem. Attól mert szépen viselkedsz meg udvarias vagy max jófejnek fognak tartani de vonzódni sosem.

Tudod kicsit túl erősek az alapvető ösztönök ahhoz, hogy ne cselekdjen semmit az ember. A túlélési ösztön az egyik alap ösztön ha szakadék szélén állsz ugye nem ugrasz bele mert nem kellemes meg nem akarsz meghalni sem. A másik a szaporodási ösztön (szex), ugye ha azt diktálja az ösztön, hogy szaporodnod kell akkor nem

Fogod olyan hú de jól érezni magad 60-70 éven át ha nem jön össze.

Az ösztönökkel nem játsszunk már igenis fontos, hogy kielegítésre leljenek.

2023. ápr. 14. 14:49
 278/365 anonim ***** válasza:
76%

,,Jah, minden nőcinek a chad van a szintjén, ugye?"

Istenem miért kell ennyire általánosítani?

2023. ápr. 14. 14:50
 279/365 anonim ***** válasza:
87%

Az a tény, hogy millió és egy átlagos és csúnya férfinak van barátnője vagy felesége. Ez TÉNY, amit ti minden alkalommal tagadtok újra és újra. Ez már önmagában megdönthetetlen és megcáfolhatatlan bizonyíték arra, hogy rohadtul nem minden nőnek a chadek kellenek, de ugye ami nem titeket igazol azt illedelmesen figyelmen kívül hagyjátok. És akkor az ilyen magyaráz realitás érzékről. 😂 Ez komoly? Ti, akik államilag finanszírozott, jó nők klónozásáról vizionáltok meg egyéb teljesen valóságtól elrugaszkodott, ostoba baromságokról? Beszarás.

Én nem vagyok ronda nő, szóval ez most alaposan mellé ment, de van egy "aprócska" részlet, amit újfent előszeretettel elfelejtetek: nem a ronda nők azok napi szinten nyavalyognak itt, mint valami fürdőskvák, hogy nekik nem "jut" nő és osszuk újra el a nőket és klónozzuk őket állami pénzen és iktassuk alaptörvénybe a szexuális jogot meg társai, hanem TI. Persze, hogy egy állandóan nő után nyivákoló hisztérikának, aki kívül-belül rohad az az első tanács, hogy tán adja lejjebb az igényeit. Számtalanszor el lett mondva, hogy mindenki azt vár el, amit csak akar, max nem lesz rá jelentkező. Szóval felőlem várjátok a bomba nőt, csak ne hisztériázzatok, mint egy 2 éves, amikor felétek sem szagulnak, teljes joggal.

2023. ápr. 14. 15:02
 280/365 anonim ***** válasza:
85%

,,Hisz te is tudod, hogy nincs mit változtatni. A genetikád adott. Vagy vonzódnak a nők vagy nem. Attól mert szépen viselkedsz meg udvarias vagy max jófejnek fognak tartani de vonzódni sosem."

1. Ez nem fekete-fehér dolog! Szóval vagy 4 milliárd nő, vagy 0? Abszolút nonszensz!

2. A szép viselkedéssel meg udvariassággal szimpatizáns lehetsz a nő szemében, persze vannak nők, akiknek nagyok az elvárásai, de nem szabad általánosítani! Ráadásul ha nagyok az elvárások, de nem akarnak egyedül maradni, akkor lentebb adják és kész, vagy a másik opció, hogy egyedül maradnak!

3. A genetika adott! És? Vannak nők, akiknek nem tetszek a genetikámmal, de vannak, akiknek igen! Persze az is benne van a pakliban, hogy nincsen olyan nő, akinek a genetikád bejön, de az nagyon szélsőséges lenne! Továbbra sem általánosítunk!

Ösztön: Az ember valóban ösztönlény, DE az állat is és az emberek felsőbbrendűek az állatoknal, mivel tudunk gondolkodni! Vagyis NEM FOGUNK MINDEN VAGINÁBA PÉNISZT LÓGATNI ÉS NEM FOGJÁK A NŐK MINDEN FASZINAK SZÉTTENI A LÁBÁT!!!

2023. ápr. 14. 15:07
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!