Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadnád a volt barátnőd vagy feleséged ebben a helyzetben?
Csak egy eltartót keresne a gyerekekhez mert az alfa lelépett.
Hülye vagy ha vissza engeded.
#13! Miből gondolod, hogy magányos az, akinek nincs otthon egy r.banca?😂
Mielőtt még beleélnéd magad, ez nem évekkel ezelőtti sérelem, hanem a jelen es a jövő. Ugyanúgy megcsalna, max.nem hagyna el, mert nem találna masik marhát, aki pénzelné a gyerekét.
Nem látod, hogy nem jött össze neki más faszival és ráadásul még egy gyereket is benyelt. Most a biztonságos opcióra hajt: rád.
Viszont te meg azt látod csak az egész szituban, hogy szép értelmes nő..... Hát inkább egyedül mint szamárként.
Én ismertem olyan személyt, férfit, akinek az élete szerelme máshoz ment hozzá, és évtizedek múlva, már erős középkorúként összejöttek. Persze a nő már elvált - vagy nem volt házas, passz, de szerintem sanszos-, és naná, hogy gyereket is hozott a kapcsolatba.
A faszi összejött vele, vagy visszafogadta, és esküvő is volt, meg minden. És mikor láttuk őket, úgy viselkedtek, mint valami elsőszerelmes tini. Azóta meg közösen kirándulgatnak, nyaralgatnak, stb.
Nem ítélkezem és nem érdekel, csak leírtam, hogy ilyet is láttam. Amúgy relatív a fickó gazdag... azt azért megjegyzem.
Én nem tudnék ilyen helyzetet kezelni, és nem fogadnám vissza a nőt. Gyerekkel pláne, akkor sem, ha "életem szerelme" volt egy időben. És nem a gyerek lenne a főbb gond, hanem hogy megtortúráztatott, felesleges köröket futott meg tönkretette a kapcsolatunk. De szerencsére ezt hipotetikusan írom.
#19-es vagyok.
Egyetértek a többséggel, egy biztos pont kell neki, meg immár a gyereke helyzetét is biztosítani akarja; ez te vagy, ahogy fogalmaztak "balek" formájában, ha visszafogadod. Ne tedd. Viszont a döntés a tiéd.
A #14-es kommentjét olvasva meg lol. Ha ez igaz, akkor nagy májer ez a #14-es barátunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!