Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tolódott el Magyarország...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tolódott el Magyarországon a társkeresés ennyire az anyagi dolgok hajszolása felé a nők részéről?

Figyelt kérdés

6 éve élek külföldön,több német barátnőm is volt.

Teljesen átlagos gyárban dolgozó pasi vagyok.Az itteni nőktől sosem hallottam ismerkedéskor hogy van saját lakásod,vagy milyen autód van?

Első évben a munkásszállón éltem,mikor első német barátnőmet megismertem,elég jól nézett ki,pár randi után tudta meg hol élek,saját lakása volt,mégsem zavarta.

Míg itthon éltem,elképesztő módon csak erről szóltak a randik hol laksz,mit dolgozol,milyen kocsid van,kb mint egy elszámoltatás.

Itthon élő barátaim most is ezeket mondják hogy elképesztő,miket láttak randin.

Miért van még mindig ez a társkeresésnél?

Mikor fog itthon változni ez a szemlélet a nők részéről?

2023. márc. 27. 20:50
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
87%

Németországban ,ha nem keresel legalább évi bruttó 60000 €-t akkor nem is állnak veled szóba a német nők, mostani infláció mellett én inkább havi nettó 4000€ fizetést hallok, amikor a nő érdeklődik a férfi iránt.

A német nők nagyon pénzéhesek, össze se jönnek egy keleti vendégmunkással. Esetleg a nagyon proli lecsúszott nők, de a jól szituáltak szóba se állnak az ilyenekkel.

2023. márc. 29. 10:36
 42/45 anonim ***** válasza:
6%
Amelyik német nő orvos azok a legpénzéhesebbek. Ott már ilyen 25-30 felett már nagyon nagyon pénz dominál. Meg nagyon materálisak, érdeknézők. Főleg jól keresők ,és helyi némettel jönnek össze. Ismerősöm unokái is németek lányok napi kétszer fürdenek, és szintén gazdag pasijuk van.
2023. márc. 29. 17:10
 43/45 anonim ***** válasza:
95%
"napi kétszer fürdenek" ez hogy jön már ide???? :D :D :D
2023. márc. 29. 18:35
 44/45 anonim ***** válasza:
81%
Hát mert gazdagok, érted? :D
2023. márc. 29. 18:47
 45/45 anonim ***** válasza:
95%

Azért Magyarországon sajnos van történeti előzménye annak, hogy átlag párkapcsolatban mennyire ki voltak a nők használva, főleg azokban az időkben, amikor már nem volt kínos a válás, de a háztartási ganajozás még a nőktől volt elvárva akkor is, ha dolgozott. Sokan "tanultak" a szüleik hibájából, látták azt, hogy milyen az élete egy nőnek, akit otthagynak a pácban, sokszor kicsi gyerekkel, mert férjecske egy feszesebb húsú pipivel akar tovább futni. Nyilván a full golddiggerkedés az a szélsőséges reakció rá, de érthető. A német férfiak általában ennél korrektebbek.

Meg nyilván a közösségi média azoknak, akikben lappangott a pénzvágy, mutatott opciókat, hogy hogyan lehet gazdag körökbe feljutni akkor is, ha a nő szerényebb körülmények közül származik, főleg ha szép. De pont ezért a kevésbé szép nők között kevesebb is a golddigger (nem azt mondom, hogy nincs, meg hogy a szép nők között csak az van, de tendenciák vannak).

2023. márc. 30. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!