Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tolódott el Magyarországon a társkeresés ennyire az anyagi dolgok hajszolása felé a nők részéről?
6 éve élek külföldön,több német barátnőm is volt.
Teljesen átlagos gyárban dolgozó pasi vagyok.Az itteni nőktől sosem hallottam ismerkedéskor hogy van saját lakásod,vagy milyen autód van?
Első évben a munkásszállón éltem,mikor első német barátnőmet megismertem,elég jól nézett ki,pár randi után tudta meg hol élek,saját lakása volt,mégsem zavarta.
Míg itthon éltem,elképesztő módon csak erről szóltak a randik hol laksz,mit dolgozol,milyen kocsid van,kb mint egy elszámoltatás.
Itthon élő barátaim most is ezeket mondják hogy elképesztő,miket láttak randin.
Miért van még mindig ez a társkeresésnél?
Mikor fog itthon változni ez a szemlélet a nők részéről?
Németországban ,ha nem keresel legalább évi bruttó 60000 €-t akkor nem is állnak veled szóba a német nők, mostani infláció mellett én inkább havi nettó 4000€ fizetést hallok, amikor a nő érdeklődik a férfi iránt.
A német nők nagyon pénzéhesek, össze se jönnek egy keleti vendégmunkással. Esetleg a nagyon proli lecsúszott nők, de a jól szituáltak szóba se állnak az ilyenekkel.
Azért Magyarországon sajnos van történeti előzménye annak, hogy átlag párkapcsolatban mennyire ki voltak a nők használva, főleg azokban az időkben, amikor már nem volt kínos a válás, de a háztartási ganajozás még a nőktől volt elvárva akkor is, ha dolgozott. Sokan "tanultak" a szüleik hibájából, látták azt, hogy milyen az élete egy nőnek, akit otthagynak a pácban, sokszor kicsi gyerekkel, mert férjecske egy feszesebb húsú pipivel akar tovább futni. Nyilván a full golddiggerkedés az a szélsőséges reakció rá, de érthető. A német férfiak általában ennél korrektebbek.
Meg nyilván a közösségi média azoknak, akikben lappangott a pénzvágy, mutatott opciókat, hogy hogyan lehet gazdag körökbe feljutni akkor is, ha a nő szerényebb körülmények közül származik, főleg ha szép. De pont ezért a kevésbé szép nők között kevesebb is a golddigger (nem azt mondom, hogy nincs, meg hogy a szép nők között csak az van, de tendenciák vannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!