Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tolódott el Magyarország...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tolódott el Magyarországon a társkeresés ennyire az anyagi dolgok hajszolása felé a nők részéről?

Figyelt kérdés

6 éve élek külföldön,több német barátnőm is volt.

Teljesen átlagos gyárban dolgozó pasi vagyok.Az itteni nőktől sosem hallottam ismerkedéskor hogy van saját lakásod,vagy milyen autód van?

Első évben a munkásszállón éltem,mikor első német barátnőmet megismertem,elég jól nézett ki,pár randi után tudta meg hol élek,saját lakása volt,mégsem zavarta.

Míg itthon éltem,elképesztő módon csak erről szóltak a randik hol laksz,mit dolgozol,milyen kocsid van,kb mint egy elszámoltatás.

Itthon élő barátaim most is ezeket mondják hogy elképesztő,miket láttak randin.

Miért van még mindig ez a társkeresésnél?

Mikor fog itthon változni ez a szemlélet a nők részéről?

2023. márc. 27. 20:50
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
87%
#18 A "közös autóknak" valahogy MINDIG ez a sorsa.Megfigyeltem már ezt a környezetemben, hogy 10-ből 9 esetben az a férfi kocsija lesz,csak egyedül nem tudta volna megvenni, így "közös".
2023. márc. 27. 23:37
 22/45 anonim ***** válasza:
72%

Provokatív kérdés. Miért nem fogsz ott egyet, ha annyira jók ott a csajok?

1 részt nem egyformák.

másrészt német nő kérdezte már az autómat, fizetésemet, de ez ott sem jellemző.

2023. márc. 28. 07:10
 23/45 anonim ***** válasza:
65%

Regisztráltam a FB társkeresőjén pozitívan, nyitott hozzáállással.

Amit tapasztaltam a férfiak részéről:

- Hol dolgozol?

Megmondtam az igazat, részmunkaidőben call center. Ott elnémult az aktív beszélgetésünk 4-ből 3 alkalommal.

- Hol laksz, albérlet vagy szülők? XIX. kerület, albérlet. Szintén megszakadt a beszélgetés.

- A pasi mutat néhány képet, amin jól láthatóan valami egzotikus/különleges helyen van (Dubai, Thaiföld, nemtudom..) erre a kérdése, hogy én hol jártam? Elmondom őszintén, hogy én itt a környező országokban, Ausztria, Románia, és egyszer Görögországban. A beszélgetés megszakadt-

Ki is a pénzéhes?

2023. márc. 28. 07:47
 24/45 anonim ***** válasza:
80%

Az is egy ősi trükk, hogy sajnálat kicsikarárásával vesznek rá valakit hogy adjon pénzt. A férfi beteg anyja kórházi kezelésére kér, külföldi műtétre, vagy a drága gyógyszerekre, mert különben meghalna, vagyis rajta múlik, hogy él e a mama.

Vagy itt van ez is példának.

"L. L. Juniort korábbi menyasszonya perelte be, amiért a kölcsönkért 5 millió 300 ezer forintot nem adta meg neki. Az énekes egykori kedvesétől kért egy nagyobb összeget, de a fiatal menyasszony állítása szerint Junior azóta sem fizetett. "

A csaj nem zsebből fizettet, hanem jelzálogkölcsönt vett a lakására több mint 5 millát, aminek a havi részleteit a mai napig fizeti, a srácnal a pénz, aki egyébként évek óta más nővel van van együtt. Ha nem perel a csaj, sosem adná meg a tartozását. Jellemzően ő lerázza magáról a felelősséget azzal, hogy szerinte az egész eljárás oka egy "féltékenységen alapuló bosszú"

Itt van a teljes cikk

[link]

2023. márc. 28. 07:54
 25/45 anonim ***** válasza:
61%

23

Lehet, hogy a szóban forgó nők pénzéesek voltak, lehet, hgy nem...

Ami engem illet, sokat tanultam, jó munkát kaptam és most rengeteget dolgozom egy tök jó pozícióban. Ha szingli lennék, baromira nem állnék le egy részmunkaidős call centeressel, de ebből sehol sem következik, hogy "pénzéhes" lennék, hiszen magamnak teremtem meg azt az életszínvonalat, amin élni szeretek. A férfitól csak annyit várok el, hogy ezt ne húzza le.

Ha szerinted ettől valaki anyagias, akkor attól meg felszínes lesz, hogy szép emberként nem akar összejönni egy rondáva. Ez nem erről szól.

2023. márc. 28. 08:05
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
25-ös a 23-as nő nem férfi.
2023. márc. 28. 08:14
 27/45 anonim ***** válasza:
87%
Sokat tanultál, de szöveget elemezni nem sikerült megtanulni.
2023. márc. 28. 08:33
 28/45 anonim ***** válasza:
90%
Istenem! :D Akkor miről lehet beszélgetni, mit lehet kérdezni ismerkedéskor? Az nem probléma, ha a nőt már arról faggatjátok az első randin, hogy mennyire szeret szexelni meg milyen pózokat szeret, de az gond, ha megkérdezzük hol dolgoztok vagy milyen autótok van?! :D Hát ez röhej! Elárulok egy nagy titkot mucukák! Ezek tök alap kérdések mindenféle hátsó szándék nélkül. A legtöbb nő nem azért kérdezi, mert tudni akarja az anyagi helyzeted, hanem legyen téma. Az autók a legtöbb pasit érdeklik. Az pedig alap, hogy megkérdezem, hol lakik?! Nem hinném, hogy pl budapestiként esélyt adnál egy erdélyi lánynak, főleg ha csak neked kellene megoldani a kijutást, találkozókat. De mondjuk egy olyan lányt számításba veszel, aki két kerülettel arrébb lakik, vagy pl egy közeli agglomerációban.
2023. márc. 28. 08:47
 29/45 anonim ***** válasza:
79%

Jó lenne, ha ezek a visszaélések is több figyelmet kapnának, legalábbis addig, míg minden nap ide böfögi valaki, hogy azösszes nő milyen anyagias haszonleső.

Egy másik példa:

"A vádlott 1996-ban ismerkedett meg egy Libanonban élő magyar származású, jómódú doktornővel, akivel hamarosan bizalmas viszonyba került. A sértettet elvarázsolta a férfi tevékenysége és tanításai, ezért bőkezűen támogatta őt (nyaralás, drágakövek, ékszerek, cipők, órák ajándékozása). 2012 tavaszán a vádlott felvetette a sértettnek, hogy fektessen be egy zalai falusi ingatlanba. A nő – miután a férfi kihasználta naivitását, és a magyar jogszabályok ismeretének hiányát – meghatalmazta a vádlottat, hogy a nevében intézhesse az ingatlanügyletet, s ezen felül átadott a részére 6700 eurót (akkori átlagárfolyam szerint 1.968.170 forint). 2013 januárjában a férfi azonban az ingatlant nem a sértett, hanem a saját részére vásárolta meg"

Egy másik sértett 2004-től vett részt a vádlott által tartott gyógyításokon, foglalkozásokon. 2014. évre kialakult bizalmas kapcsolatuk miatt a nő feltétel nélkül elfogadta a vádlott által hirdetett tanokat, az önfeláldozás, a rászorulók megsegítésének fontosságát. A sértett még ebben az évben eladta az édesapjától örökölt ingatlanát, amelyből készpénzvagyonra tett szert. Ezt a férfi is megtudta és rávette a nőt, hogy ebből jótékony célra adományozzon. 2014 novembere és decembere között a sértett összesen 5 millió forintot adott át a vádlottnak abban a hitben, hogy a férfi azt gyermektáboroztatásra fordítja. A vádlott azonban az átvett pénzt saját kiadásaira költötte el, 5.000.000 forint kárt okozva, amely nem térült meg.

[link]

2023. márc. 28. 08:52
 30/45 anonim ***** válasza:
97%

"Az nem probléma, ha a nőt már arról faggatjátok az első randin, hogy mennyire szeret szexelni meg milyen pózokat szeret, de az gond, ha megkérdezzük hol dolgoztok vagy milyen autótok van?! Azoknak kényelmetlen akik tele vannak Az nem probléma, ha a nőt már arról faggatjátok az első randin, hogy mennyire szeret szexelni meg milyen pózokat szeret, de az gond, ha megkérdezzük hol dolgoztok vagy milyen autótok van? "

Azoknak kényelmetlen kérdések ezek, akik tele vannak komplexussal, mert csóró, tanulatlan, azokat ne kérdezgesse senki, mert bántásnak fogják fel.

2023. márc. 28. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!