Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 1,4 millió forint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 1,4 millió forint keresettel és 10/5-ös külsővel már lehet barátnőt találni Magyarországon?

Figyelt kérdés

Természetesen ennyi pénzt nem Magyarországon keresek, de csak heti 1 napot kell Németországban lennem. Egy hétköznapot, ami úgy néz ki, hogy reggel korán indulok, estére érek haza, de ez csak 1 nap a héten, a többi csak home office 8 órában, rugalmas napi beosztással. Tehát van annyi szabadidőm is mint egy átlag magyarnak bőven. A hétvégék természetesen szabadok + a német ünnepnapok + 6 hét évente.

A 10/5-ös külsőm az photofeeler alapján, hivatalos forrásból készült, nem nagyi mondta be a számot hanem teljesen elfogulatlan nők a világ minden részéről. Ez nyilván elég gyenge, ez a gyenge pontom, emiatt nem találok barátnőt szerintem, mert a magyar nőknek ez sokat számít, mármint a külső.

Egyéb buktatók (pl. kis farok, személyiségi súlyos defektek) nincsenek.

Ilyen paraméterekkel lehet barátnőt találni? Érdemes kitartónak lennem társkereséskor?

2022. aug. 27. 11:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
30%
5-ből 10 pont? Az fasza. 10/10 = 100%, 10/5 = 200%, amire gondoltál az helyesen 5/10.
2022. aug. 27. 11:14
 2/22 anonim ***** válasza:
4%

Ebből mennyi pénz megy el lakhatásra?

Ha Németországban dolgozol akkor szükséged van egy ottani lakcímre is, és ha Magyarországon HO-zol akkor gondolom ott is van lakásod.

2022. aug. 27. 11:16
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
"ez a gyenge pontom, emiatt nem találok barátnőt szerintem" - Nem ezért, de a valódi okot úgy sem értenéd szerintem.
2022. aug. 27. 11:19
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Én még az életben nem kérdeztem meg senkitől, hogy mennyit keres.

De ha venni akarsz egy nőt, akkor annak biztos számít...

A személyiségi súlyos defektet vitatnám, ha ilyen forrásokból pontoztatod magad és a fizetésed alapján határozod meg a férfiasságod. De gondolom én vagyok a kisebbség, aki így gondolkodik és nem látom reálisan, mi kell egy nőnek, akkor sem, ha az vagyok.

2022. aug. 27. 11:27
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

Nekem, amikor valaki a fizetést emlegeti első körben, kettő dolog jut eszembe: 1. nem tiszteli a nőket, feltételezi, hogy nekik csak ez a fontos, felszínesek, a belső értékeik nem számítanak; 2. nem tud semmi mást felmutatni amit elért, ő maga felszínes, amiért ezt tartja a legnagyobb előnyének.

Nem ismerkednék ilyen valakivel akkor sem, ha dupla ennyit keresne és 10/10-es külseje volna.

Én azt tanácsolnám, hogy előbb szedd rendbe magad, ne ezek körül forogjanak a gondolataid: fizetés, külső, hanem dolgozz belül magadon, hogy jobb ember legyél. Aztán ismerkedj.

Nyilván tudsz párt találni magadnak egyébként, csúnyább és szegényebb és rosszabb emberek is találnak.

2022. aug. 27. 11:28
 6/22 A kérdező kommentje:

Azért említem a fizetést első sorban, mert manapság minden férfi így keres társat, ez az első amit megemlít. Akkor is ha alacsony (hogy ez nem akadály-e?) akkor is ha magas, hogy versenyben maradjon a nőkért.

Sajnos ilyen lett a világ, nem örülök neki, csak alkalmazkodom a mai világ elvárásaihoz. Csak nem véletlenül kezdi ezzel minden férfi a bemutatkozását.

2022. aug. 27. 11:31
 7/22 A kérdező kommentje:

Ja, és akkor még azt is megemlíteném, hogy ez stabil munkahely, a gazdasági világválság miatt nem fog összeomlani sem fizetést csökkenteni, nem olyan iparág ami válságérzékeny. Tehát nem fenyeget a mostani helyzetben az összeomlás veszélye.

Valamint éves 10% bónuszra is számíthatok ha elégedettek a munkámmal, amit minden évben meg is szoktam kapni.

2022. aug. 27. 11:37
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Férfiakkal ismerkedsz, hogy ilyen biztos vagy ebben, hogy minden férfi ezzel kezdi a bemutatkozását? Gondolom nem, ezért elárulom (én, aki valóban férfiakkal ismerkedtem): senki nem kezdte így. Próbáltak megismerni, ahogy én is őket, a belső értékeikről beszéltek. Ha valaki így indított volna, biztos egyből elküldöm.
2022. aug. 27. 11:39
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem csak ez a két dolog számít ahhoz, hogy párkapcsolatod legyen. Szerintem egy jó személyiség sokat számít és is mindig emiatt szerettem bele férfiakba úgy, hogy külső te eleinte nem jöttek be.

24/L

2022. aug. 27. 11:45
 10/22 A kérdező kommentje:

8-as

Történetesen onnan tudom, hogy felmértem a konkurenciát, mint ahogy minden jó "versenyző" először felméri a konkurenciát. És igen, ezt tapasztaltam.

Manapság egyébként minden egyes szingli nőért kb. egy valóságos fogatverseny van. Nagyon sok a férfi aki pályázik rá, nagyon kemény a verseny, legtöbbször azok nyernek akik jobb külsővel rendelkeznek, de annál a kevés nőnél akinél nem csak a külső számít, ilyen verseny mellett nem csoda hogy minden férfi beveti minden erősségét a hódításhoz. Sokszor ezek az anyagiak.

Egyébként a külsőmért is igyekszem tenni amennyit csak tudok annak feljavítására.

2022. aug. 27. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!