Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 1,4 millió forint keresettel és 10/5-ös külsővel már lehet barátnőt találni Magyarországon?
Természetesen ennyi pénzt nem Magyarországon keresek, de csak heti 1 napot kell Németországban lennem. Egy hétköznapot, ami úgy néz ki, hogy reggel korán indulok, estére érek haza, de ez csak 1 nap a héten, a többi csak home office 8 órában, rugalmas napi beosztással. Tehát van annyi szabadidőm is mint egy átlag magyarnak bőven. A hétvégék természetesen szabadok + a német ünnepnapok + 6 hét évente.
A 10/5-ös külsőm az photofeeler alapján, hivatalos forrásból készült, nem nagyi mondta be a számot hanem teljesen elfogulatlan nők a világ minden részéről. Ez nyilván elég gyenge, ez a gyenge pontom, emiatt nem találok barátnőt szerintem, mert a magyar nőknek ez sokat számít, mármint a külső.
Egyéb buktatók (pl. kis farok, személyiségi súlyos defektek) nincsenek.
Ilyen paraméterekkel lehet barátnőt találni? Érdemes kitartónak lennem társkereséskor?
Ebből mennyi pénz megy el lakhatásra?
Ha Németországban dolgozol akkor szükséged van egy ottani lakcímre is, és ha Magyarországon HO-zol akkor gondolom ott is van lakásod.
Én még az életben nem kérdeztem meg senkitől, hogy mennyit keres.
De ha venni akarsz egy nőt, akkor annak biztos számít...
A személyiségi súlyos defektet vitatnám, ha ilyen forrásokból pontoztatod magad és a fizetésed alapján határozod meg a férfiasságod. De gondolom én vagyok a kisebbség, aki így gondolkodik és nem látom reálisan, mi kell egy nőnek, akkor sem, ha az vagyok.
Nekem, amikor valaki a fizetést emlegeti első körben, kettő dolog jut eszembe: 1. nem tiszteli a nőket, feltételezi, hogy nekik csak ez a fontos, felszínesek, a belső értékeik nem számítanak; 2. nem tud semmi mást felmutatni amit elért, ő maga felszínes, amiért ezt tartja a legnagyobb előnyének.
Nem ismerkednék ilyen valakivel akkor sem, ha dupla ennyit keresne és 10/10-es külseje volna.
Én azt tanácsolnám, hogy előbb szedd rendbe magad, ne ezek körül forogjanak a gondolataid: fizetés, külső, hanem dolgozz belül magadon, hogy jobb ember legyél. Aztán ismerkedj.
Nyilván tudsz párt találni magadnak egyébként, csúnyább és szegényebb és rosszabb emberek is találnak.
Azért említem a fizetést első sorban, mert manapság minden férfi így keres társat, ez az első amit megemlít. Akkor is ha alacsony (hogy ez nem akadály-e?) akkor is ha magas, hogy versenyben maradjon a nőkért.
Sajnos ilyen lett a világ, nem örülök neki, csak alkalmazkodom a mai világ elvárásaihoz. Csak nem véletlenül kezdi ezzel minden férfi a bemutatkozását.
Ja, és akkor még azt is megemlíteném, hogy ez stabil munkahely, a gazdasági világválság miatt nem fog összeomlani sem fizetést csökkenteni, nem olyan iparág ami válságérzékeny. Tehát nem fenyeget a mostani helyzetben az összeomlás veszélye.
Valamint éves 10% bónuszra is számíthatok ha elégedettek a munkámmal, amit minden évben meg is szoktam kapni.
Szerintem nem csak ez a két dolog számít ahhoz, hogy párkapcsolatod legyen. Szerintem egy jó személyiség sokat számít és is mindig emiatt szerettem bele férfiakba úgy, hogy külső te eleinte nem jöttek be.
24/L
8-as
Történetesen onnan tudom, hogy felmértem a konkurenciát, mint ahogy minden jó "versenyző" először felméri a konkurenciát. És igen, ezt tapasztaltam.
Manapság egyébként minden egyes szingli nőért kb. egy valóságos fogatverseny van. Nagyon sok a férfi aki pályázik rá, nagyon kemény a verseny, legtöbbször azok nyernek akik jobb külsővel rendelkeznek, de annál a kevés nőnél akinél nem csak a külső számít, ilyen verseny mellett nem csoda hogy minden férfi beveti minden erősségét a hódításhoz. Sokszor ezek az anyagiak.
Egyébként a külsőmért is igyekszem tenni amennyit csak tudok annak feljavítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!