Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 1,4 millió forint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 1,4 millió forint keresettel és 10/5-ös külsővel már lehet barátnőt találni Magyarországon?

Figyelt kérdés

Természetesen ennyi pénzt nem Magyarországon keresek, de csak heti 1 napot kell Németországban lennem. Egy hétköznapot, ami úgy néz ki, hogy reggel korán indulok, estére érek haza, de ez csak 1 nap a héten, a többi csak home office 8 órában, rugalmas napi beosztással. Tehát van annyi szabadidőm is mint egy átlag magyarnak bőven. A hétvégék természetesen szabadok + a német ünnepnapok + 6 hét évente.

A 10/5-ös külsőm az photofeeler alapján, hivatalos forrásból készült, nem nagyi mondta be a számot hanem teljesen elfogulatlan nők a világ minden részéről. Ez nyilván elég gyenge, ez a gyenge pontom, emiatt nem találok barátnőt szerintem, mert a magyar nőknek ez sokat számít, mármint a külső.

Egyéb buktatók (pl. kis farok, személyiségi súlyos defektek) nincsenek.

Ilyen paraméterekkel lehet barátnőt találni? Érdemes kitartónak lennem társkereséskor?

2022. aug. 27. 11:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
46%
Pénztárcádnak keresel nőt vagy magadnak?
2022. aug. 27. 17:32
 22/22 anonim ***** válasza:
54%

Kicsit meglep ez a sok beszólogatás, amit a kérdező kapott. Annál is inkább, mert messze nem azt a tipikusan bicskanyitogató, nőgyűlölő, önsajnáló incel-szöveget tolta, amit már sokszor láttam itt azoktól, akik állítólag hasonló paraméterekkel rendelkeznek (előnytelen külső, rendezett körülmények, erősen átlag feletti bevétel), sőt, inkább mindezek ellenére úgy tűnt, reálisan látja és elfogadta magát. Lehetne sokkal, de sokkal megkeseredettebb is, de nem az, itt sem állt bele senkibe amiatt, amiket kapott a fejére.

Kérlek titeket, ne legyünk már álszemérmesek. Senkinek nem fontos, hogy a férfi meg tud állni a lábán, nem selyemfiúként kíván besétálni az életébe? Vagy nem egy munkamániás, egoista - karrierista "állat", aki csak aludni jár haza - legalábbis jobb esetben hazajön aludni - hanem van ideje és lehetősége közös programokra is. Ha terveznek gyereket valaha, akkor sem kopik fel az álluk, és nem marad egy szál magában arra az időszakra, míg babázik (ki meddig, nem ez a lényeg).

És hogy nincs mikropénisze? Az sem számít? :) Tegyük a szívünket a kezünkre (igen. :) ), soha nem volt még olyan, hogy minimum semmilyen, de inkább felejthető volt az aktus, mert sajnos a természet nem ügyel rá, hogy legalább elégséges mértékben "felszereljen" minden férfit? Ahogy közülünk sem hord mindenki DD-s kebleket. Csak míg a cici szerepe főleg esztétikum és vágykeltés, addig a farok ezen eléggé túlmutat. Aki beéri azzal, hogy máshogy elégül ki az együttlét alatt, arra ez nem vonatkozik nyilván, de akinek lényeges, hogy a behatolás is élvezetes legyen, annak ez is szempont. (Már ha őszinte magához, és félreteszi az "attól függ, kihez tartozik" c. hangzatos frázist, amivel legfeljebb az első másfél - két évet lehet átidillezni, aztán a biokémiai szerelem nem hülyít tovább, és szembejön a valóság. Igen, a szeretet is erős kapocs, és adsigra ezer szálon lesz kötődés, én is tudom. Ahogy azt is, hogy a jó szex is van olyan lényeges, mint a hasonló értékrend és az egymás iránti tisztelet.)

Ezzel együtt én sem tudom, mennyi eséllyel talál egy előnytelen külsejű, jó egzisztenciájú férfi társat (vagy barátnőt), szerintem van rá esély, mert a kérdező egyáltalán nem tűnik "büdös bunkónak". Remélem összejön neki.

2022. aug. 27. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!