Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 1,4 millió forint keresettel és 10/5-ös külsővel már lehet barátnőt találni Magyarországon?
Természetesen ennyi pénzt nem Magyarországon keresek, de csak heti 1 napot kell Németországban lennem. Egy hétköznapot, ami úgy néz ki, hogy reggel korán indulok, estére érek haza, de ez csak 1 nap a héten, a többi csak home office 8 órában, rugalmas napi beosztással. Tehát van annyi szabadidőm is mint egy átlag magyarnak bőven. A hétvégék természetesen szabadok + a német ünnepnapok + 6 hét évente.
A 10/5-ös külsőm az photofeeler alapján, hivatalos forrásból készült, nem nagyi mondta be a számot hanem teljesen elfogulatlan nők a világ minden részéről. Ez nyilván elég gyenge, ez a gyenge pontom, emiatt nem találok barátnőt szerintem, mert a magyar nőknek ez sokat számít, mármint a külső.
Egyéb buktatók (pl. kis farok, személyiségi súlyos defektek) nincsenek.
Ilyen paraméterekkel lehet barátnőt találni? Érdemes kitartónak lennem társkereséskor?
Attól függ, de ezt már írtam egy hasonló kérdésre, hogy hogyan és mire költöd azt a sok pénzt. Mert ha gamer pc-re, meg a legújabb konzolra, akkor nem segít a csajozásban. Csak ha megjelenésedre fordítod. Bár a nők itt letagadják, de rendkívűl fontos a külső megjelenés, az a benyomás, ami először éri őket, mikor rádnéznek. A több skilledet, ha vannak, elő sem tudod adni, ha nem megfelelő a külső, de ha jó a külső, akkor viszont nincs is szükség igazából további skillekre, pár numera akkor is összejön MINDENKÉPP!
Amúgy a lehető legroszabb helyen keresel segítséget😃, ez egy alternatív valóság.
"Nekem, amikor valaki a fizetést emlegeti első körben, kettő dolog jut eszembe: 1. nem tiszteli a nőket, feltételezi, hogy nekik csak ez a fontos, felszínesek, a belső értékeik nem számítanak; 2. nem tud semmi mást felmutatni amit elért, ő maga felszínes, amiért ezt tartja a legnagyobb előnyének."
Vagy csak rengeteget csalódott és ahogy haladnak az évek nem akar már felesleges köröket lefutni, mert abban sem leli örömét, ha szexelget olyan nővel, akivel úgyis csak 3-4 hétre van kalibrálva a "kapcsolat", amíg fel nem térképezi, hogy oké, hogy csóró az ember, de még a családja is gáz (anyós-após sem alkalmazható se bébiszitternek, se adóoptimalizációs strómannak) meg öröksége se lesz.
Hidd el, nagyon frusztráló tud lenni egy idő után, mikor a SOKADIK alkalommal, jót beszélgetsz a másikkal, működik a kémia, úgy érzed végre ez lesz az igazi, majd hirtelen fel lesz téve a kínos kérdés nem feltétlenül nyíltan, csak célozva rá, hogy "És mit dolgozol az xy cégnél, diplomád gondolom van, mert értelmes vagy." vagy "Légyszi mondd, hogy te nem voltál olyan hülye, mint az öcsém és neked nincs devizahitel a lakásodon." esetleg "Ha kocsival jössz, akkor itt és itt tudsz parkolni."
Nagyon kínos tud lenni, mint mikor az aknakeresőben az utolsó kattintásnál robbansz fel.
"Nyilván tudsz párt találni magadnak egyébként, csúnyább és szegényebb és rosszabb emberek is találnak."
Ez meg a leggyökerebb beszólás. Képzeld, a hajléktalan is nyerte már meg a lottó ötöst, aki aztán el is szórta egy éven belül. Más meg úgy se, ha minden héten kettesével tölti ki a szelvényeket.
Napi nettós bekèrdező.
Ismételèm - napi
Napi xxx elég e nőnek 🙄🙄
Csak a számok másnak.
Tiszta egyszerű melós szint agyilag
Ha nem találsz az agyaddal lesz a gond.
N 30
Ha valaki ismeri a határait, és tudja mi a fontos neki (például, hogy a másik ne legyen pénzéhes), azt nem fogja földhöz vágni, hogy elküldjön egy ilyen embert. Nekem is volt nem egyszer olyan, hogy ismerkedtem egy sráccal, minden rendben ment, szimpatikus volt, jó humorú, aztán kiderült, hogy mondjuk csak a szex érdekelné, vagy nárcisztikus, és megszakítottam vele a kapcsolatot. Nyilván nem jó, amikor az ember energiát fektet ilyenbe, aztán nem lesz belőle semmi, de az ismerkedés ilyen... energiát kell belefektetni, ha meg szeretnéd találni azt, akivel annyira kompatibilisek vagytok, hogy egy párt szeretnétek alkotni. Nekem is volt nem kevés csalódásom, mégsem sajnáltam köröket futni, amikor ismerkedtem, és nem is vetíttem ki a korábbi csalódásaimat másokra, egyszerűen megtanultam, hogy ilyen még egyszer nem kell nekem, és haladtam tovább. (Ráadásul, 1,4 mft-s fizetéssel nem gondolnám, hogy felrobanna egy ilyen kérdésnél; akinél igen, azt szerintem jobb is marha gyorsan lekoptatni.)
Nem gyökér beszólásnak szántam, ez a valóság. Régebben, amikor a külsőm miatt önértékelési gondjaim voltak, nekem segített az, amikor megnéztem, hogy a környezetemben élő, nálam - szerintem - csúnyább emberek is kapcsolatban vannak. Ahogy az is, hogy a szép embereket is ugyan úgy a problémák gyötrik, mint a csúnyább társaikat, igazi előnyt nem jelent az, hogy jobban néznek ki.
Én sem vagyok egy szépség, de a barátom így szeret. Ez tök szubjektív. A pontozók között is biztosan volt, aki nem 5-re értékelte, hanem 7-8-ra, és volt olyan is, aki kevesebbre. Csak azt kell megtalálni, akinek tetszünk. Én például imádom a páromat, szerintem marha jóképű, de ő nem látja magát annak. Nem tudom, melyikünknek van igaza, nem is érdekel.
Amúgy a válaszai alapján, amelyekben továbbra is a fizetéséről és a külsejéről beszél látszik, hogy ő valóban a felszínes kategória. Felméri a versenytársakat... jézusom. Én csak regisztráltam egy társkeresőre, és beszélgettem azokkal, akik szimpatikusak voltak. Aztán voilá.
"Egyéb buktatók (pl. kis farok, személyiségi súlyos defektek) nincsenek"
Akkor nem tennél fel ilyen kérdést cula
#15: Azért nőként nem ugyanaz az ismerkedés, mint férfiként. Nőként szűröd a jelentkezőket és minél több a jelentkező, annál szigorúbbak a feltételek.
Férfiként meg annál inkább lejjebb adod a mércét, minél inkább azt tapasztalod, hogy maximum friendzoneként tekintenek rád.
A külső azért jelent előnyt, mert sokkal több embernek bejössz, tehát sokkal nagyobb merítésből tudsz válogatni. Ha kőbalta egyszerűségű ember vagy és ugyanazt akarod, mint a tömeg, akkor valóban nem számít annyira, hogy egymillió vagy ötven potenciális partnered van.
De ha a külső, ami az ELSŐ szűrő megvan, utána jön a neheze, a személyiségnek is passzolnia kell. A távlati céloknak, minden másnak.
Hamar feleződik meg feleződik meg még tovább feleződik a potenciális milliós mennyiség is minden egyes kijelentésnél.
Képzeld csak el. Van egymillió potenciális partner, kijelented, hogy te nem akarsz gyereket vagy éppen akarsz, Thanos csettint, a fele eltűnik.
Ugyanez pedig megismétlődik minden egyes igény alkalmával. Kijelented, hogy a rockzenét szereted, csettintés, tűnik el a maradék fele. Kijelented, hogy te nagyvárosban vagy vidéken képzeled el az életedet, még egy csettintés.
Na ezért jó az, ha jó a külsőd, mert sokkal nagyobb az esélye, hogy megtalálod azt a párod, akivel boldog is tudsz lenni.
Nem csak azért, mert sok emberrel tudsz szexelni, vagy nőként fel tudod licitálni a saját értékedet aranyásó/sugarbaby szintre.
És ha már itt tartunk igen, az is egy áldás, ha faék egyszerűségű droid vagy, mert sokkal könnyebben találsz párt, hiszen az emberek 90%-ával kompatibilis vagy, főleg ha még van is benned ilyen
"A fekete mától fehér."
- "Sose volt fekete!" alkalmazkodó attitűd.
Akkor Quasimodoként is megtalálod a párod.
"Ez tök szubjektív. A pontozók között is biztosan volt, aki nem 5-re értékelte, hanem 7-8-ra, és volt olyan is, aki kevesebbre."
Mégegyszer a pontrendszerről:
Ez nem így működik, hogy Kiss József/Julcsa önjelölt pontozóbíró kijelenti, hogy Kovács József/Julcsa hány pontos szerinte a 10-ből.
Ez úgy működNE elméletben (ezért is kell fenntartással kezelni, mint minden statisztikát), hogy az egyes személyek csak azt mondják meg, hogy az illető másik személy tetszik-e nekik, azaz megkívánnák-e szexuális aktusra (mivel a személyiségéről ekkor semmit nem tudnak) vagy sem.
Mutatni nekik 100 vagy 1000 embert. Ebből pedig a "tetszik" listából megkérni őket, hogy akkor rendezzék őket sorba, egyet választhatnak közülük, melyik lesz az.
Aki a sor elején lesz, az a 10-es, aki a sor legvégén, az pedig a 2-es, az összes többi meg 1-es, aki a "nem tetszik" kosárba került.
Majd ebből vonni egy átlagot.
És itt van benne egy olyan, hogy lehetsz átlagos úgy is, hogy a csapat egyik felének nagyon bejössz, a csapat másik fele pedig undorodik tőled.
Meg lehetsz úgy is, hogy senkinek sincs semmi baja veled, mert túl szürkeegér vagy, még undort se váltasz ki, de egyiknél se kerülsz a lista elejére így helyetted mindig más viszi el őket.
Ez utóbbi lehet rendkívül frusztráló, mert az első esetben, ha valaki egy 6ix9ine-t csinál magából az tisztában van vele, hogy bizonyos nőknél spontán undort fog kiváltani, ahogy egy lufimellű, légzsákszájú plázacica se mindenkinek akar tetszeni, hanem annak a szűk rétegnek az istennője lenni, aki erre bukik.
"Felméri a versenytársakat... jézusom."
Majd ha neked is pénzbe fog kerülni egy randi, esetleg még mellé egy fizetetlen szabadnapba, akkor te sem akarsz majd olyan ligába benevezni, ahol ránézésre is te vagy a leggyengébb láncszem.
Tudod ha én egy aranyifjú vagyok, aki felkelek délben, elmegyek az edzőterembe, ránézek a befektetéseimre meg néha bejárok egyetemre órákra, csak a papír miatt, mert karriert nem abból kell építenem, akkor rengeteg időm van ismerkedni. Ha meg egyedül is úgy tengetem a napjaimat, hogy beülök hol ide, hol oda, akkor üdítő élmény, ha van mellé hölgy társaságom. És ha egy 20000-es éttermi számla sem tétel, mert többet verek el ostobaságokra, akkor MÉRHETETLEN ELŐNNYEL INDULOK azokhoz képest, akik fizetésből élnek és albérletet vagy lakáshitelt fizetnek.
1,4 m nem olyan sok , főleg ha ez külföldi meló.
Ha személyiséged jó, akkor a 5/10 nem lenne akadály mindenkinek. Milyen nőt szeretnék? Megfelelne egy diplomás, önálló nő de aki duci?
Ha modell csajt akarsz ahhoz kevés a 1,4 , főleg ha te külsőre nem vagy a topon. Extrém kizáró ok ha a testalkatod neked nem sportos. Akkor semmi esélyed vékony nőre.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!