Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik fel mostanában hogy a min. normális külsejű nők mintha eltűntek volna Magyarországról?
Kelet-magyarországi nagyvárosban élek és a facebook társkeresőjét használom. Ott alig van nemhogy match, de még felugró kínálat is (olykor egy hétig nem ajánl senkit).
Eljöttem hétvégére a fővárosba, azt gondoltam itt majd jó sok minőségi elit csajt fog dobálni nekem (ugyebár helyadatok alapján kínálja a lehetőségeket), de megdöbbentem mennyi túlsúlyos, igénytelen/piercinges/alacsony színvonalú lestrapált nőt dob fel találatként.
Aki pedig matchelésre minimálisan érdemes annak a bemutatkozása olyan mint Paris Hilton bevásárlólistája.
De önmagában azt tapasztalom, hogy iszonyat sok elhízott csajt lehet látni mindenhol míg 5-10 éve sokkal másabb volt az utcakép.
5 éve még a Tinderen a nyikhaj külsőm ellenére is jópár topcsaj bejelölt, most meg utcán nem látok hasonlókat sem.
Létezik, hogy az igényes, szép csajok leléptek az elmúlt években az országból a narancsos körülmények miatt és csak az alja maradt itt?
Budai kerületekben nézelődj, MOM Park, Alle, Hegyvidék center meg ilyenek.
Kocsival járnak zömében.
Magyarország egy nagyon elhízott ország. A férfiak amúgy nagyobb arányban mint a nők, de igen, a nők is. Ezenkívül sokan csórók, nincs pénzük magukra, lestrapáltan néznek ki. Plusz a magyarok stílusérzéke is elég K európai, szóval ha költenek is magukra, annak a vége sokszor a rajzolt szemöldök, a méteres műszempilla, meg a fekete lenövés a csibesárga hajon. Férfikanál ugyanez megnyilvánul a kifingott két számmal nagyobb farmerban, meg a lyukas hónaljú bolyhos pólóban.
Persze, vannak bőven-bőven kivételek. De ami a szomorú, hogy amúgy genetikánkat tekintve egy szép nép lennénk, szerintem az átlag férfi és női arc is szebb, mint mondjuk a nyugati országokban. De a körülmények meg a közízlés az nagyon sokakat tesz lepukkanttá.
5 év nagy idő, annyi alatt a huszonéves bombázó gyereket szül, meghízik, és megtöri a háztartás meg a munka. Nyilván te sem lettél fiatalabb. Ahogy leszel egyre idősebb, úgy lesznek egyre lestrapáltabbak a korban hozzád illők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!