Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tolódott el Magyarországon a társkeresés ennyire az anyagi dolgok hajszolása felé a nők részéről?
6 éve élek külföldön,több német barátnőm is volt.
Teljesen átlagos gyárban dolgozó pasi vagyok.Az itteni nőktől sosem hallottam ismerkedéskor hogy van saját lakásod,vagy milyen autód van?
Első évben a munkásszállón éltem,mikor első német barátnőmet megismertem,elég jól nézett ki,pár randi után tudta meg hol élek,saját lakása volt,mégsem zavarta.
Míg itthon éltem,elképesztő módon csak erről szóltak a randik hol laksz,mit dolgozol,milyen kocsid van,kb mint egy elszámoltatás.
Itthon élő barátaim most is ezeket mondják hogy elképesztő,miket láttak randin.
Miért van még mindig ez a társkeresésnél?
Mikor fog itthon változni ez a szemlélet a nők részéről?
" Szóval hapsiban is sok a golddigger haszonleső!!"
Így van.
Ez kb olyan általánosítás, minthogy minden pasi csak szexelni akar es azt is lehetőleg agyon plasztikázott insta magával.
Neked mégis milyen képed van a magyar nőkről úgy, hogy nem is itt élsz?
Én magyar no vagyok, a baratnoim és magyarok és érdekes módon egyet sem ismerek, aki a pénzre menne.
nekem is nagyon sok ilyen lehúzós pasi haverom volt.. az egyik kifejezetten olyan csajt keres, akinek van lakása és jó fizetésű, biztos állása. Ő maga futár és otthon lakik
rengeteg ilyen pasi lett Magyarországon, rengeteg sok!
én messziről kerülöm az ilyen férfit, így lehet rám is mondani hogy pénzéhes vagyok :D legyen legalább annyija, mint nekem, vagy kevéssel kevesebb, de legyünk hasonló szinten anyagilag
ez ebben az ország szinte már álom, mert a társadalmi olló nagyon kinyílt, eltűnt a középréteg
"mert ha a ferfiaknak a 0.1%a"
Jó is lenne, csak sajnos nem igaz.
Ferfi lehúzási technikák ismerettségi körből.
1 hónap ismerkedés után albérletből a nő lakásába cuccolni akaró.
Kölcsönkéregető, soha meg nem adó.
Közös kasszán levő pasi drága cuccokat vesz magának, míg a nője semmit (motor, műszaki cuccok...)
"Közös" autó vétele, majd a nő gyakorlatilag soha nem használhatja.
Öszzeköltözés után a nő lakását eladatni akaró, majd a pénzt a saját ingatlanába beleforgató férfi. (ok, itt a nő is nagy balek volt)
Mindig csak befolyásos, gazdag család lányaival ismerkedő.
15 évvel idősebb, kifejezetten gazdag nőt elvevő, majd 5 év után elváló.
És a tárcát otthonhagyó, nővel fizettetők már pitiánerek a fentiekhez képest.
Pár napja itt írta valaki, hogy csomó férfi így kezdi a beszélgetést a társkeresőn, hogy szevasz, mennyit keresel?
De a férfiaktól bezzeg azt se kérdezze meg sziplán érdeklődés képpen senki, hogy hol dolgozik, mert biztos csak azt akarja ezáltal kipuhazolni, hogy mennyit keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!