Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tolódott el Magyarországon a társkeresés ennyire az anyagi dolgok hajszolása felé a nők részéről?
6 éve élek külföldön,több német barátnőm is volt.
Teljesen átlagos gyárban dolgozó pasi vagyok.Az itteni nőktől sosem hallottam ismerkedéskor hogy van saját lakásod,vagy milyen autód van?
Első évben a munkásszállón éltem,mikor első német barátnőmet megismertem,elég jól nézett ki,pár randi után tudta meg hol élek,saját lakása volt,mégsem zavarta.
Míg itthon éltem,elképesztő módon csak erről szóltak a randik hol laksz,mit dolgozol,milyen kocsid van,kb mint egy elszámoltatás.
Itthon élő barátaim most is ezeket mondják hogy elképesztő,miket láttak randin.
Miért van még mindig ez a társkeresésnél?
Mikor fog itthon változni ez a szemlélet a nők részéről?
31-es ezek nem kerülnek be a hírekbe, hogy ingyen él valakinél évekig vagy ingyen kajál a férfi.
Az viszont felháborító, hogy a gyakorin minden napra jut legalább egy, nőalázó előítéletes kérdés, "mennyi havi kereset kell erre a nőre?" - amit egyesek lehet viccesnek találnak, pedig nem az, rejtett nőgyűlölet, provokáció, amit modik sem törölnek, teljesen természetes hogy egy nőnek tejelni kell felfogás, mikor sem én sem a környezetemben nem tudok példát írni, hogy valakit eltartanak, elhalmoznak luxussal, hanem pont az ellenkezőjét tapasztaltuk. Meg nem adott kölcsönpénz, a férfi lelépett, azóta sem hallottunk róla.
El kellene gondolkodni itt is, miert nem moderálják, szűrik ezeket a tipusú kérdéseket.
32
Nyugodj meg. Az ilyen kérdésekből az jön le, hogy nincs pénze, lakása, autója és arról ábrándozik mi lenne, ha nem lenne templom egere.
hol laksz,mit dolgozol:
Munkanelkulivel nem kezdek. Nem tartok el senkit.
Az orvosokat elitelem. Nem tudom leplezni a megvetesem. Jobb kiszurni idoben.
Flusztraltsagot okozo munkakorben dolgozokat is kiszurom. Nem akarok boxzsak lenni.
Pincer egyeb vendeglatos olyan sokat dolgozik,h felejtos.
Szerelok,testor,egyeb barmikor elmenos munka felejtosek. Sajat ceges nokent elegge felejtos a 8-17.00-ig dolgozo ember. Egyszeruen nem erek ra ugy,ah o.
Hol laksz:
En nem koltozok el soha kerteshazba. Ne legyen ilyen prom,aki ott lakik es oda vagyik mindig. A belvarost szeresse. Buda egy ms mentalitas. Kosz,nem. Budapest kulso keruletei felejtosek es videkiek is.
Jobb,ha idoben kiderul. Ezert megkerdezem.
31
Pontosan! 10 évig voltam együtt egy férfival, abból 6 évet mondjuk azt, hogy "együtt is éltünk" de inkább élősködésnek nevezném. Mindent én meg a szüleim fizettünk. Ő egy petákot sem adott bele soha semmibe. Amikor kidobtam, olyan furcsa volt, hogy hónap végén van pénzem. Hogy elmehettem saját magamnak ruhákat venni, amire már évek óta nem volt példa. Elmehettem a barátaimmal étterembe, amire mellette szintén nem volt lehetőség.
Utána összejöttem egy másikkal. Állandóan én vezettem, mert arra spúr volt, hogy a benzint állja, pedig 500-600-at megkereste, ellenben az én fizetésem jóval kevesebb volt... 🙄 De mindegy, akit szeretek attól nem sajnálom. Ez az ember rá akart venni, hogy költözzünk össze albérletbe. Nem igazán éreztem, hogy ez jó ötlet lenne, bizonytalannak éreztem az egész kapcsolatunk, meg anyagi megfontolásból sem volt jó ötlet. Ráadásul az emberünk nem az olcsóbb albérleteket nézte, hanem 200-250-ért, aminek persze a felét fizetnem kellett volna. Megmondtam neki, hülye vagy! :D Van hol laknom és a bejárással együtt jóval olcsóbban jövök ki. Persze szétmentünk, kiderült, hogy mellettem volt másik két nője és még k*rvázni is eljárt. Azóta hallottam, hogy valami nőhöz odaköltözött és albérletben van, de már most minden baja van, mert kicsi a lakás, hülye a nő stb-stb.
És egyre több az ilyen pasi!
Annyival még kiegészíteném, csak az előző válaszomban elfelejtettem. Az utóbbi ember, elakarta velem adatni a sajátom, hogy KÖZÖSEN(!) nézzünk valamit Pesten, vagy annak környékén. Az enyém olyan 25-30 milliót ér, ő meg beleadta volna a meztelen valagát. :D Természetesen hitelt nem akart felvenni, azt is rám bízta volna, mert nekem biztosabb munkahelyem van, mint neki.
De a férfiak nem anyagiasak, nem aranyásók! :)
Pár napja irt egy 20 éves lány ki a kérdést a 18 éves hapija náluk lakik aki tanul nem tud dolgozni, a csaj fizeti a cigijet, eteti meg valami drága műszaki cuccot vett neki mert az kellett a srácnak, ba+, nem hogy örülne , hogy eltartják meg meg sem becsüli. :(
Ez is jó:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
#31 Ismerek is ilyen párosokat.A férfi annyit zabál egy nap, amennyit a nő egy hét alatt sem.Napi 1 kg hús alap, plusz köret, nassolni való, sütemény, sör, ez, az, amaz...
Csóró nő meg eszik naponta egy szendvicset meg szelet húst körettel, esetleg kis gyümölcsöt még.A faszi szó szerint felzabálja az életét ezeknek a nőknek.
#31 #32 Még eszembe jutott egy eset.
Egy barátnőm egyedül élt albérletben az óvónői fizetéséből.
Összejött egy szüleinél lakó férfivel, aki elvárta tőle, hogy főzzön neki mindig vacsorát, mikor megy.Még az sem volt neki elég, ha vacsorát kapott, mert akkor azon hisztizett, hogy miért nem mást főzött, főzzön neki mást.
Készítsen neki drágább fajta húsokat(marha, halak stb), mert otthon anyu csak gombócot meg húslevest csinált, jól sem lakott vele.
Bezzeg mikor a barátnőm megkérte, hogy vigye már el kocsival a szomszéd városban rendelő orvoshoz vizsgálatra, akkor "nem ért rá".
Rövidesen ki is adta az útját.
Nekem is volt egy ilyen kajálós férfivel dolgom.....SAJNOS
Nálam evett, elvárta hogy legye főtt étel, legyen hús, legyen dobozos Coca Cola, nálam fürdött, teli engedte a kádat forró vízzel, nálam kávézott. Soha egyetlen egy alkalommal nem adott egy forintot sem, egy tábla Boci csokit sem.
Rengeteg ilyen férfi van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!