KezdƑoldal » FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok » TĂĄrskeresĂ©si problĂ©mĂĄk » 🌮 30 feletti nƑk mitƑl remĂ©lne...

Figyelem! A FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

🌮 30 feletti nƑk mitƑl remĂ©lnek vĂĄltozĂĄst..?

Figyelt kérdés

...ha eddig nem volt senkijĂŒk, mĂ©g szexuĂĄlis kaland sem törtĂ©nt.

Mi lehet ami megoldås, és mi az ami szinte biztosan nem fog mƱködni?

2023. mĂĄrc. 26. 17:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

ValószínƱleg gåtlåsosak, alacsony az önbizalmuk, esetleg gyengék a szociålis készségeik.

Az elsƑ kettƑ rĂĄm Ă©s az egyik legjobb barĂĄtnƑmre is igaz: Ă©n 23 Ă©vesen vesztettem el, Ƒ 25 Ă©vesen, pedig mai szemmel csinosak vagyunk mindketten. MĂĄsik barĂĄtnƑm 26 Ă©vesen mĂ©g szƱz, de Ƒt nem is nagyon Ă©rdeklik a fĂ©rfiak.

2023. mĂĄrc. 26. 19:07
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 22/33 anonim ***** vĂĄlasza:
63%
Nem mindegy neked, hogy mĂĄsok mit csinĂĄlnak?
2023. mĂĄrc. 26. 19:18
 23/33 anonim ***** vĂĄlasza:
46%
Ɛ garanciĂĄval gyĂłgyĂ­tja a szĂŒzessĂ©get. Persze csak nƑkkel foglalkozik.
2023. mĂĄrc. 26. 19:21
 24/33 anonim ***** vĂĄlasza:
55%
Naivan kĂ©rdezem: lĂ©tezik ilyen nƑ?
2023. mĂĄrc. 26. 19:40
 25/33 anonim ***** vĂĄlasza:
23%

Ha egy nƑ szeretne magĂĄnak egy pasit, szexre bĂĄrmikor talĂĄl. MĂ©g akkor is, ha bƱn ronda. Egy ronda nƑ mĂ©g kifejezetten jĂł pasit is talĂĄlhat, ha csak szexrƑl van szĂł. Ehhez tĂ©nyleg Ă©ppen csak a kisujjĂĄt kell megmozdĂ­tania.

EnnĂ©lfogva, az a nƑ (legyen bĂĄrmilyen korban is), aki nem talĂĄl fĂ©rfit magĂĄnak mĂ©g egy kalandra sem, az vagy nem akar, vagy valamilyen pszichĂ©s problĂ©ma, esetleg kĂŒlsƑ nyomĂĄs (pl. ha vallĂĄsos) akadĂĄlyozza ebben.

TehĂĄt a problĂ©ma szinte minden esetben az Ƒ fejĂ©ben van.

2023. mĂĄrc. 26. 23:01
 26/33 anonim ***** vĂĄlasza:
90%
Az nem jut eszedbe, hogy az ember nem csak dugni akar egy akĂĄrmilyen emberrel, hanem esetleg kapcsolatot keres?
2023. mĂĄrc. 26. 23:08
 27/33 anonim ***** vĂĄlasza:
15%
A kérdésben a szexuålis kaland kifejezés szerepel.
2023. mĂĄrc. 27. 00:50
 28/33 anonim ***** vĂĄlasza:
64%
Hogy MÉG az sem volt.
2023. mĂĄrc. 27. 01:10
 29/33 anonim ***** vĂĄlasza:
Szerintem elvagyok ĂĄtkozva, nem vagyok csunya sem buta. 30 evesen soha nem udvaroltak nekem. Csodara varok, vagyis mar arra sem
2023. aug. 7. 18:47
 30/33 anonim ***** vĂĄlasza:
0%

Ezt Ă©n sem Ă©rtem, talĂĄlkoztam most egy 32 Ă©ves nƑvel Ă©s keresi az 'igazit'. Szimpatikusak voltunk egymĂĄsnak, szĂłba kerĂŒlt a 2. randi. AztĂĄn felhĂ­vott utĂĄna pĂĄr nappal hogy meggondolta magĂĄt , inkĂĄbb nem.

MĂ©gis mit gondolnak meddig tudjĂĄk ezt Ʊzni? Egy nƑ kb. 30 Ă©vesen a legszebb objektĂ­ven Ă©s akkor a legtermĂ©kenyebb is talĂĄn, akkor van Ă©lete csĂșcsĂĄn.

OkĂ© most leĂ­rt engem ( 37F ) Ă©s most akkor 32-tƑl Ƒ majd egyre jobb nƑkkel fog vajon megismerkedni? Ez az elgondolĂĄs?

NƑk vĂ©lemĂ©nye Ă©rdekelne? Mit vĂĄrnak 32 utĂĄn? Egyre jobb Ă©s jobb lesz a szelekciĂł?

2023. nov. 15. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!