Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đŽ 30 feletti nĆk mitĆl remĂ©lnek vĂĄltozĂĄst..?
...ha eddig nem volt senkijĂŒk, mĂ©g szexuĂĄlis kaland sem törtĂ©nt.
Mi lehet ami megoldås, és mi az ami szinte biztosan nem fog mƱködni?
ValĂłszĂnƱleg gĂĄtlĂĄsosak, alacsony az önbizalmuk, esetleg gyengĂ©k a szociĂĄlis kĂ©szsĂ©geik.
Az elsĆ kettĆ rĂĄm Ă©s az egyik legjobb barĂĄtnĆmre is igaz: Ă©n 23 Ă©vesen vesztettem el, Ć 25 Ă©vesen, pedig mai szemmel csinosak vagyunk mindketten. MĂĄsik barĂĄtnĆm 26 Ă©vesen mĂ©g szƱz, de Ćt nem is nagyon Ă©rdeklik a fĂ©rfiak.
Ha egy nĆ szeretne magĂĄnak egy pasit, szexre bĂĄrmikor talĂĄl. MĂ©g akkor is, ha bƱn ronda. Egy ronda nĆ mĂ©g kifejezetten jĂł pasit is talĂĄlhat, ha csak szexrĆl van szĂł. Ehhez tĂ©nyleg Ă©ppen csak a kisujjĂĄt kell megmozdĂtania.
EnnĂ©lfogva, az a nĆ (legyen bĂĄrmilyen korban is), aki nem talĂĄl fĂ©rfit magĂĄnak mĂ©g egy kalandra sem, az vagy nem akar, vagy valamilyen pszichĂ©s problĂ©ma, esetleg kĂŒlsĆ nyomĂĄs (pl. ha vallĂĄsos) akadĂĄlyozza ebben.
TehĂĄt a problĂ©ma szinte minden esetben az Ć fejĂ©ben van.
Ezt Ă©n sem Ă©rtem, talĂĄlkoztam most egy 32 Ă©ves nĆvel Ă©s keresi az 'igazit'. Szimpatikusak voltunk egymĂĄsnak, szĂłba kerĂŒlt a 2. randi. AztĂĄn felhĂvott utĂĄna pĂĄr nappal hogy meggondolta magĂĄt , inkĂĄbb nem.
MĂ©gis mit gondolnak meddig tudjĂĄk ezt Ʊzni? Egy nĆ kb. 30 Ă©vesen a legszebb objektĂven Ă©s akkor a legtermĂ©kenyebb is talĂĄn, akkor van Ă©lete csĂșcsĂĄn.
OkĂ© most leĂrt engem ( 37F ) Ă©s most akkor 32-tĆl Ć majd egyre jobb nĆkkel fog vajon megismerkedni? Ez az elgondolĂĄs?
NĆk vĂ©lemĂ©nye Ă©rdekelne? Mit vĂĄrnak 32 utĂĄn? Egyre jobb Ă©s jobb lesz a szelekciĂł?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!