Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem működik mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joshep777 kérdése:

Miért nem működik mostanában az életembe a csajozás?

Figyelt kérdés
Most 20 éves vagyok és kb 17 évesen velem egykorú vagy kicsit idősebb nőim is voltam. Nem mondhatom azt hogy régen rosszfiú voltam egyszerűen kicsit szókimondó, nyers, és szemtelen voltam kicsit. Nem volt pénzem, nem dolgoztam, néha mentem bulizni nyáron és a csajok egyfolytába jöttek. Volt úgy hogy több volt egyszerre (amire nem vagyok büszke, és megbántam) de mindig voltak lehetőségeim. Viszont azóta megkomolyottam dolgozok, teszek a sikeremiért, vannak céljaim, jobb ruhákba öltözködök viszont a nők már nem annyira akarnak engem. Valaki tudja mitől lehet ez? Amikor már építem az életem és egyrejobb vagyok, kondizok, van érretségi, mindjárt kész a jogsi, van pénz minden, de nő nincs. Kinek mi a véleménye erről?

2022. nov. 12. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert látszólag a te világodnak a közepe csak te lehetsz, és más ebbe nem fér bele, ezért nem is marad meg benne senki veled.
2022. nov. 12. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem az lehet a baj, hogy mekomolyotál és már nem vagy olyan rosszfiú.

Vagy ha nem ez akkor az, hogy félanalfabéta, egoista gyökerek 20 év felett már csak nagyon kevés nőt érdekelnek.

2022. nov. 13. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!