Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy ilyen nehezen mostanában a csajozás?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve szingli vagyok, de abszolút nem úgy alakulnak a dolgot mint ahogy én azt várnám. Néhány futókalandom volt ez idő alatt de az se sok, illetve most ennyi idő után már komolyabb kapcsolatra vágynék. A legnagyobb baj szerintem az hogy a társaságok amikbe tartozok vagy nincsenek benne lányok vagy akik vannak ők foglaltak. Mit ajánlatok mit csinálhatnék, hol teremthetnék több alkalmat élőben ismerkedéshez? Bulikba is szoktam járni de ott meg a komoly ismerkedésre ugye elég rosszak az esélyek. Minden egyéb tanácsot szívesen veszek 21/F

2022. nov. 3. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért maradtak azok a kapcsolatok futókalandok? Rajtad múlt, hogy nem lett több, vagy a nőn? Ha rajtad, akkor túl válogatós voltál, közülök kellett volna egyet megtartani.

32f

2022. nov. 3. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:

1-es

Valljuk be ahhoz hogy lefeküdj valakivel elég hogy jól nézzen ki, ha már barátnőnek szeretném akkor ennél már azért több kell :D

2022. nov. 3. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Tinder? Suli? Melóhely?
2022. nov. 3. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Haver akkor olyan csajokkal dugj (s ne az első estén) akik fejben is tetszenek. Ha alkalmira fel tudsz szedni csajt akkor tartósra is.
2022. nov. 4. 00:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Manapság elég nehéz párt találni úgy veszem észre. Nagyok lettek az elvárások mindkét nemnél úgy gondolom. Valamint kihaltak az igazi beszélgetések. Mindenki a telefonját nyomkodja csak,kevésbé figyelnek oda a másikra.

A csajok legtöbbje a pénzre megy a pasik pedig a cicababákra buknak. Természetesen tisztelet a kivételnek,mert olyan is van.

2022. nov. 4. 08:13
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Nekem van pénzem, kocsim, bundázok is. Ha kell egy nő max felveszem kabátnak de azért otthon a szárítóban már nem igazán tartanám. Ettől függetlenül a szekrényben elférnek szépen sorban egymás mellett.
2022. nov. 7. 06:27
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező.

Ezekből a hülye kérdésekbol elegem van. Én 30 éves vagyok és soha nem volt még barátnőm. Elek? Elek. Szeretnék barátnőt? Igen. De mégse feszülők rá így mint egyesek. Az hogy valakinek nincsen barátnő nem dől össze a világ. Ha meg bilogiai szükségletek van. Arra még mindig lesz nő a netes oldalakon.

2022. dec. 29. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért én megkóstolnék pár finom pipit.
2022. dec. 30. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!