Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a lányokkal mostanában? Milyen pasik jönnek be nekik?
Szia!
Az egyik fiúbarátommal szintén ez a helyzet, pedig nagyon jó srác, kár, hogy az ország másik felén lakik. :D
Nekem a magas, vékony, szőkés hajú, világos szemű srácok jönnek be leginkább külsőre, személyiségre pedig aki értelmes, kedves, vicces, spontán. De ritkán találkozom olyan pasival, aki normális... Ennél a résznél sokan elbuknak. Vagy bunkó, vagy folyton eltűnik, vagy csak szexre hajt.
Most épp ismerkedem valakivel, ő pont az ideálom, de már 3 éve vagyok szingli, úgyhogy ideje volt már. :D
Szerintem akikről írsz, rossz helyen/rossz lányoknál próbálkoznak.
Nem dugnak agyon senkit ,még csak csajozni sem hajlandóak ,mert volt pár próbálkozásuk és csalódtak.
Ők meg azt mondják ,hogy szerintük nincsenek normális lányok, hogy mindegyik csak a pénzre hajt, csak a macsó típus érdekli őket,vagy a másik verzió ,hogy mindenkivel összefekszenek , de azért kétlem ,hogy nincs egy normális lány sem ,ezt nem akarom elhinni.
Add már meg ennek a pár általad jónak nevezett pasinak az elérhetőségét...
Amúgy meg! Attól, hogy te jónak, rendesnek és még kitudja milyennek látod őket nem biztos, hogy olyanok is és, hogy be fognak jönni a lányoknak.
"Mi van a lányokkal mostanában?" Köszönjük szépen jól vagyunk. Én épp a "sebeimet nyalogatom" a mindenki által rendesnek, aranyosnak, normálisnak mondott "cuki" fiú után.
Mert a lányoknál azzal hogy jószívű, meg nem ver át senkit, azzal nem imponál. Meg hát nagyok is a lányok elvárásai, szelektálnak, mert megtehetik.
De amúgy szoktak kezdeményezni lányoknál, mert ha csak a sült galambot várják, akkor az nem vezet semmire :D Egyébként a magabiztosság a lényeg, és nem a küldő meg a jószívűség.
Jól írják előttem,a mai nőknek nem az kell, hogy tisztelettudó,normális legyen egy férfi,aki megbecsüli őt...
Hanem az,hogy bunkó,tapló,izmos kigyúrt állat legyél, aki megmondja neki hol a helye,és népszerű legyél ez az egyik legfontosabb...
24/F
6-os, mutass már nekem 1000 olyan lányt, aki arra vágyik, hogy a pasi dirigáljon és mondja meg neki, hogy hol a helye és mit csináljon. Azért 1000-et kérek, mert szerinted minden lány erre vágyik, akkor gondolom ez nem nagy szám.
A kérdésre válaszolva: köszönjük, mi lányok megvagyunk. Mindenki más férfira vágyik, hosszútávon pedig a belső tulajdonságok is fontosak, nem csak a külső. Lányok közül is ismerek sok olyat, aki jól néz ki, okos is, egyáltalán nincs elszállva magától, mégis évek óta szingli. Nem feltétlen hajt mindenki a kapcsolatra, vannak ennél fontosabb dolgok is a húszas évek elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!