Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyre több a ribanc mostanában? Mi történt a lányokkal?
17 és fél éves vagyok,kb 2 éve foglalkozom komolyabban a csajozással és egyre biztosabb a tény,amit a kérdésben feltettem.
Lassan több a ribanc csaj,mint a,hogy is mondják,kaszanova pasi.Ez már kezd aggasztani.
Az még oké,h azok a csajok akik jól néznek ki ribanckodnak,de már a középréteg(akikről azt hittem,h a legnormálisabb csajok) is? Ha az arányokat nézem,akkor több a ribanc közepes csaj,mint a bombázó.
Eljárnak bulizni és akár van pasiuk,akár nincs,a nagy része megcsalja,ha nincs vele.És még a csajok sírnak,h milyen kevés a normális pasi akiben meg lehet bízni!Hát közlöm veletek,h eddig még nem találkoztam olyan csajjal akiből nem lehet kihozni a ribancságot!Most én is siránkodjak,h milyen kevés a normális csaj?Hát nem,én is azt fogom csinálni mint a nagyrésze,elmegyek egy buliba és azon leszek,h minél több csajjal jöjjek össze egy éjjel!
Mostmár feltehetitek a kérdéset,h miért van olyan sok szemét pasi?Mert szemét nőből lehet,h még több is van,mint szemét pasiból,csak nézőpont kérdése.
Várom a véleményeket,reakciókat!
Igaz, igaz.
Teljesen egyetértek veled.
Ez a kérdés a nők ellen irányul.
Azért, mert eddig bepróbálkoztál 2-3 csajnál, és kosarat kaptál, nem kellene általánosítanod. Mindkét nemben megtalálhatók a forróvérű típusok. Én pl. soha nem csaltam meg még azt a pasimat sem, aki simán megérdemelte volna. Csak bennem van annyi gerinc, hogy nem teszem meg.
Manipuláció.
Degeneráció.
Illumináció.
Felláció.
Ejakuláció.
És persze NO Edukáció!!
Nesztek, itt az Analizáció.
Erre én is kíváncsi vagyok ...
17/F
ezt te írtad:
"17 és fél éves vagyok,kb 2 éve foglalkozom komolyabban a csajozással "
Feleséget keresel talán?
a pasik is ugyanolyan ribancok, nyugi! (remélem megnyugtattalak).
A lányok a ribanckodást is a pasiktól tanulták el! Mint minden rossz szokást! (pl. ivászat, dohányzás, agresszivitás, csúnya beszéd, kefélés össze-vissza)!
Ha pénzért szexelnének, több értelme lenne, mert akkor legalább meg lenne a buli és a szexi rucik ára is.
Azt ne kérdezd ebbe mi a jó, mert én aggszűz vagyok:D
26.L
Nem a ribanc egyre több, csupán változik a szex és szexualitás megítélése a társadalomban, ami végsősoron nembaj, csak furcsa és szokatlan.
Meglehetősen prűd volt az előző pár generáció és totálisan tabuként kezelte a szexet, ami butaság.
Nem az a baj, hogy sokan fiatalon kezdik a szexet, hanem, hogy semmit nem tudnak róla és nincsenek tisztában vele mit csinálnak, vagy méginkább, hogy mik lehetnek a következmények.
Valószínüleg kell még jópár generációváltás, hogy egy valóban természetes és egészséges szexualitás alakulhassan ki az emberekben.
De az is lehet, hogy kezdődik minden előről, és a nőknek majd férfiruhában kell járniuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!