Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért egyre több a ribanc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyre több a ribanc mostanában? Mi történt a lányokkal?

Figyelt kérdés

17 és fél éves vagyok,kb 2 éve foglalkozom komolyabban a csajozással és egyre biztosabb a tény,amit a kérdésben feltettem.

Lassan több a ribanc csaj,mint a,hogy is mondják,kaszanova pasi.Ez már kezd aggasztani.

Az még oké,h azok a csajok akik jól néznek ki ribanckodnak,de már a középréteg(akikről azt hittem,h a legnormálisabb csajok) is? Ha az arányokat nézem,akkor több a ribanc közepes csaj,mint a bombázó.

Eljárnak bulizni és akár van pasiuk,akár nincs,a nagy része megcsalja,ha nincs vele.És még a csajok sírnak,h milyen kevés a normális pasi akiben meg lehet bízni!Hát közlöm veletek,h eddig még nem találkoztam olyan csajjal akiből nem lehet kihozni a ribancságot!Most én is siránkodjak,h milyen kevés a normális csaj?Hát nem,én is azt fogom csinálni mint a nagyrésze,elmegyek egy buliba és azon leszek,h minél több csajjal jöjjek össze egy éjjel!

Mostmár feltehetitek a kérdéset,h miért van olyan sok szemét pasi?Mert szemét nőből lehet,h még több is van,mint szemét pasiból,csak nézőpont kérdése.

Várom a véleményeket,reakciókat!

2010. márc. 2. 21:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg sokuknak a külső a lényeg, és aki egy picsit csúnyább, az esélytelen.
2010. márc. 2. 21:33
 2/22 anonim ***** válasza:
51%
mind a pasik miatt van.
 3/22 anonim ***** válasza:
41%

Igaz, igaz.

Teljesen egyetértek veled.

4/22 anonim ***** válasza:
80%

Ez a kérdés a nők ellen irányul.

Azért, mert eddig bepróbálkoztál 2-3 csajnál, és kosarat kaptál, nem kellene általánosítanod. Mindkét nemben megtalálhatók a forróvérű típusok. Én pl. soha nem csaltam meg még azt a pasimat sem, aki simán megérdemelte volna. Csak bennem van annyi gerinc, hogy nem teszem meg.

5/22 anonim ***** válasza:
50%
nemtom, de megadhatnád a számom pár ilyen csajnak :D
2010. márc. 2. 21:34
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
hát ez így van, ehhez nincs mit hozzáfűzni 22/f
2010. márc. 2. 21:34
 7/22 anonim ***** válasza:
75%

Manipuláció.

Degeneráció.

Illumináció.

Felláció.

Ejakuláció.

És persze NO Edukáció!!

Nesztek, itt az Analizáció.

2010. márc. 2. 21:35
 8/22 anonim ***** válasza:
83%

Erre én is kíváncsi vagyok ...

17/F

2010. márc. 2. 21:36
 9/22 anonim ***** válasza:
74%

ezt te írtad:

"17 és fél éves vagyok,kb 2 éve foglalkozom komolyabban a csajozással "

Feleséget keresel talán?

a pasik is ugyanolyan ribancok, nyugi! (remélem megnyugtattalak).

A lányok a ribanckodást is a pasiktól tanulták el! Mint minden rossz szokást! (pl. ivászat, dohányzás, agresszivitás, csúnya beszéd, kefélés össze-vissza)!

Ha pénzért szexelnének, több értelme lenne, mert akkor legalább meg lenne a buli és a szexi rucik ára is.

Azt ne kérdezd ebbe mi a jó, mert én aggszűz vagyok:D

26.L

2010. márc. 2. 21:38
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem a ribanc egyre több, csupán változik a szex és szexualitás megítélése a társadalomban, ami végsősoron nembaj, csak furcsa és szokatlan.

Meglehetősen prűd volt az előző pár generáció és totálisan tabuként kezelte a szexet, ami butaság.

Nem az a baj, hogy sokan fiatalon kezdik a szexet, hanem, hogy semmit nem tudnak róla és nincsenek tisztában vele mit csinálnak, vagy méginkább, hogy mik lehetnek a következmények.

Valószínüleg kell még jópár generációváltás, hogy egy valóban természetes és egészséges szexualitás alakulhassan ki az emberekben.

De az is lehet, hogy kezdődik minden előről, és a nőknek majd férfiruhában kell járniuk...

2010. márc. 2. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!