Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért egyre több a ribanc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyre több a ribanc mostanában? Mi történt a lányokkal?

Figyelt kérdés

17 és fél éves vagyok,kb 2 éve foglalkozom komolyabban a csajozással és egyre biztosabb a tény,amit a kérdésben feltettem.

Lassan több a ribanc csaj,mint a,hogy is mondják,kaszanova pasi.Ez már kezd aggasztani.

Az még oké,h azok a csajok akik jól néznek ki ribanckodnak,de már a középréteg(akikről azt hittem,h a legnormálisabb csajok) is? Ha az arányokat nézem,akkor több a ribanc közepes csaj,mint a bombázó.

Eljárnak bulizni és akár van pasiuk,akár nincs,a nagy része megcsalja,ha nincs vele.És még a csajok sírnak,h milyen kevés a normális pasi akiben meg lehet bízni!Hát közlöm veletek,h eddig még nem találkoztam olyan csajjal akiből nem lehet kihozni a ribancságot!Most én is siránkodjak,h milyen kevés a normális csaj?Hát nem,én is azt fogom csinálni mint a nagyrésze,elmegyek egy buliba és azon leszek,h minél több csajjal jöjjek össze egy éjjel!

Mostmár feltehetitek a kérdéset,h miért van olyan sok szemét pasi?Mert szemét nőből lehet,h még több is van,mint szemét pasiból,csak nézőpont kérdése.

Várom a véleményeket,reakciókat!

2010. márc. 2. 21:31
1 2 3
 21/22 Me válasza:
Ez mind azért van, mert valami alb***ódik a fiatalok génjeiben, én már mást nem tudok kitalálni erre...
2012. nov. 2. 23:12
 22/22 Me válasza:
Az összes óvszert és védekezési eszközt kivonatnám a forgalomból és ba***on aki mer XD
2012. nov. 2. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!