Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyre több a ribanc mostanában? Mi történt a lányokkal?
17 és fél éves vagyok,kb 2 éve foglalkozom komolyabban a csajozással és egyre biztosabb a tény,amit a kérdésben feltettem.
Lassan több a ribanc csaj,mint a,hogy is mondják,kaszanova pasi.Ez már kezd aggasztani.
Az még oké,h azok a csajok akik jól néznek ki ribanckodnak,de már a középréteg(akikről azt hittem,h a legnormálisabb csajok) is? Ha az arányokat nézem,akkor több a ribanc közepes csaj,mint a bombázó.
Eljárnak bulizni és akár van pasiuk,akár nincs,a nagy része megcsalja,ha nincs vele.És még a csajok sírnak,h milyen kevés a normális pasi akiben meg lehet bízni!Hát közlöm veletek,h eddig még nem találkoztam olyan csajjal akiből nem lehet kihozni a ribancságot!Most én is siránkodjak,h milyen kevés a normális csaj?Hát nem,én is azt fogom csinálni mint a nagyrésze,elmegyek egy buliba és azon leszek,h minél több csajjal jöjjek össze egy éjjel!
Mostmár feltehetitek a kérdéset,h miért van olyan sok szemét pasi?Mert szemét nőből lehet,h még több is van,mint szemét pasiból,csak nézőpont kérdése.
Várom a véleményeket,reakciókat!
Hát én se tartozom az ilyen lányok közé. Viszont a majdnem bedőltem egy casanova jellegű pasinak. Ez van. Viszont ahogy látom, vannak normális srácok. Talán egyszer találok egyet. :D
L16
Itt nem arról van szó,h párszor kosarat kaptam,volt amikor meg kapcsolatban voltam,de én amit leírtam,azt megpróbáltam külső szemmel is leírni,előitéletek nélkül,!DE! én speciel koleszon vagyok,ott ismerek legalább 200 embert(fiúk és lányok vegyesen),járok bulizni és ott is látom mi történik,hallom amiket mesélnek egymásnak,h mik vannak hétvégén,ismétlem,nemek nélkül és ezt szűrtem le belőle.
21:38 Nem feleséget keresek,csak legalább találkoznák már egy olyan lánnyal,akibe meg is lehet bízni,mert eddig a környezetemben,!MIND RIBANC! Még aki nem is néz ki annak,akiről soha nem gondolnád,arról is kiderülnek elégé érdekes információk.
De nem akarok általánosítani,ezért írtam,h mért van egyre több,ebből következik,h még vannak normális csajok,csak nem a környezetemben,ezek szerint .:S
Sajna, ez TAPASZTALAT! Pasi a discoban: /10 perc ismeretség után/ DUGUNK? Dehisz nem is ismerlek! Akkor dugjál egyedül!!! Mire a pasi az ajtóhoz ért, a csajszi már ott volt mellette. 10 perc mulva, már dugás után jöttek vissza.
Ez mind igaz, nemegyszer előfordult. Igaz nem velem, hanem haweri körben. De a párbeszédeket hallottam a saját fülemmel. Sztem ma nemcsak MO-on, hanem világszerte kevesebb a pasi, és a csajok igy nyomulnak. Persze ezzel nem azt érik el hogy a pasit magukhoz láncolják. Mégha terhes lesz, és megszüli a gyereket sem.Hát, ez van...
Sajna!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!